301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Haziran 2021 - Çarşamba 21:38 Bu haber 315 kez okundu
 
Çukurova Belediyesinde işçiye promosyon müjdesi
Çukurova Belediyesinde işçiye promosyon müjdesi
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediyesinde işçinin alacağı promosyon için günlerdir yapılan görüşmeler sonuçlandı.

Çukurova Belediyesinin bankalarla yaptığı görüşmeler sonuçlandı ve 3 yıllık promosyon anlaşması imzalandı. Her bir işçiye 3 bin 400 lira promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, işçinin en yüksek promosyon ödemesinin yapılabilmesi için günlerdir görüşmeler yapıldığını belirterek, “Bu görüşmeler nihayet sonuçlandı. Her bir işçimiz 3 bin 400 lira promosyon alacak. Biz her koşulda işçimizin yanındayız. Özellikle sahada çalışan temizlik, park bahçeler ve yol işleri müdürlüğü personelimiz fedakarca görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Bu emekçi kardeşlerimizin hakkı ödenmez. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Biz de onlara elimizden geldiğince iyi şartları sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

İşçiye ödenecek promosyonla ilgili 3 yıllık anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Çetin, “Emekçi kardeşlerimiz iyi günlerde güle güle harcasınlar” ifadesini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, Belediyesinde, işçiye, promosyon, müjdesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı