301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Nisan 2021 - Perşembe 18:46 Bu haber 386 kez okundu
 
‘Çukurova GİAD Adana için kazanç’
‘Çukurova GİAD Adana için kazanç’
EKONOMİ Haberi


30 Mart’ta yapılan genel kurul sonrası ziyaretlerini sürdüren Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) 14’üncü Dönem Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ettiler. Çukurova GİAD heyetinde Başkan Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Genel Sekreter Fikri Oğuzhan Ertem, Sayman Ceyhun Baskın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Ömer Ertuğrul, Serhat Aydoğan ve Gökalp Sofuoğlu yer aldılar.

 

Yeni dönemde yine Adana için çalışmayı sürdüreceklerini kaydeden Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yapımını sürdürdükleri yeni hizmet binasını bu yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı. Bu projeyi son derece önemsediklerini vurgulayan Sakarya, “Bu bina Adana’ya hizmet binası olacak. Gençlere yönelik düzenlediğimiz, 3’üncüsünü 2019’da yaptığımız Çukurova GİAD Akademi’yi yeni hizmet binamızda sürdürerek, gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız. ‘Dünya Kenti Adana’ hedefiyle yeni projelerimizi de yeni hizmet binamızda geçireceğiz” dedi. Sakarya, Çukurova GİAD’ın proje ve programlarına verdiği destek nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

 

Çukurova GİAD’a Adana’ya hizmet noktasında gerçekleştirdikleri projeler nedeniyle ayrı bir önem verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, Sakarya başkanlığındaki Çukurova GİAD’ın yeni dönemde de Adana için çalışacağına inandığını kaydetti. Karalar, “Geçmişte ‘Çukurova GİAD Adana için önemli bir değer’ demiştim. Geçmişte yaptığınız programlara, projelere bakan herkesin bu sözüme katılacağından eminim. Yeni dönemde geçmişteki başarılı çalışmaların kat kat artarak devam edeceğini, Çukurova GİAD çalıştıkça Adana’nın kazanacağını düşünüyor, yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ‘Çukurova, GİAD, Adana, için, kazanç’,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı