301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Ekim 2021 - Perşembe 22:39 Bu haber 306 kez okundu
 
Çukurova’nın Sultanları ilk maçına çıkıyor
Çukurova’nın Sultanları ilk maçına çıkıyor
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ilk maçını bu hafta sonu İlbank karşısında oynayacak.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde Adana’nın tek temsilcisi olan ve Sultanlar Ligi hedefiyle hazırlıklarına bir süredir devam eden Çukurova’nın Sultanları, ilk maçını deplasmanda Ankara’da yapacak. 

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Liginde ilk m açında deplasmanda güçlü rakibi karşısında galibiyet alıp, lige moralli başlamak isteyen Çukurova’nın Sultanları, İlbank maçının hazırlıklarını ASKİ Atatürk Spor Salonunda sürdürüyor.

Çukurova’nın Sultanları, Başantrenör Mustafa Umut Uysal nezaretindeki çalışmalarda ve bu dönemde yaptığı hazırlık maçlarında iyi sinyaller verdi. Çukurova Belediyesi SK takımı, oluşturulan güçlü kadro ile B Grubunun favorileri arasında gösteriliyor. İlbank karşılaşması 10 Ekim Pazar günü saat 13:00’te başlayacak. Çukurova Belediyesi SK takımı cumartesi günü Ankara’ya hareket edecek.

Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçen yıl bazı talihsizlikler sonucu Sultanlar Ligine çıkamadıklarını belirterek, “Bu yıl daha iddialıyız. İyi bir kadro oluşturduk. Hedefimiz kesinlikle Sultanlar Ligi. Adana’nın Sultanlar Liginde temsil edilmesi kentimiz açısından da çok önemli. Teknik ekibimiz ve güçlü oyuncu kadromuzla bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova’nın, Sultanları, ilk, maçına, çıkıyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı