301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 19:13 Bu haber 387 kez okundu
 
Çukurova’nın Sultanları’na Sultanlar Ligi’nden hoca
Çukurova’nın Sultanları’na Sultanlar Ligi’nden hoca
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Sultan Ligi kariyeri olan Mustafa Umut Uysal ile anlaştı.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, 3-2 kaybedilen Bolu Belediyespor maçının ardından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Fatih Işıldar’ın ardından yeni hocasını buldu. Sultanlar Ligi hedefindeki Çukurova’nın Sultanları’nın başında sezonun geri kalan bölümünde Mustafa Umut Uysal olacak.

 

Çukurova Belediyesi SK Başkanı Selçuk Esmen ile yeni baş antrenör Mustafa Umut Uysal, düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. İmza törenine kulübün Onursal Başkanı Soner Çetin de katıldı.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sezona Sultanlar Ligi hedefiyle başladıklarını ancak dezavantajlar yaşadıklarını belirterek, “Yeni kurulan bir takımız. Buna karşın iyi bir takım kurarak önce playoff sonrasında da Sultanlar Ligi hedefi koyduk önümüze. Bazı şanssızlıklar yaşasak da bu hedefimizden hiç şaşmadık. Yeni hocamızla bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü iyi bir kadroya sahibiz” dedi.

 

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Çukurova Belediyesi SK Baş Antrenörü Mustafa Umut Uysal da takımdaki oyuncuların tümünü tanıdığını belirterek, başarı için hep birlikte çalışacaklarını ve hedefe ulaşacaklarını söyledi.

 

FATİH IŞILDAR’A TEŞEKKÜR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Fatih Işıldar ile yollarını ayırmalarıyla ilgili de yaptığı açıklamada, “Hocamız çok saygıdeğer bir isim. Kendisiyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova’nın, Sultanları’na, Sultanlar, Ligi’nden, hoca,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı