301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Mart 2021 - Salı 21:16 Bu haber 513 kez okundu
 
ÇYDD MENTORLUK PROJESİNDE KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI…
ÇYDD MENTORLUK PROJESİNDE KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI…
AKTUALİTE Haberi


ÇYDD KARİYER GÜNLERİNİN İLK KONUĞU TOYOTA CEO'SU ALİ HAYDAR BOZKURT OLDU

Çağdaş Yaşam Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şubesi Mentorluk Projesi kapsamında düzenlediği ‘Kariyer Günleri’nin ilk konuğu TOYOTA Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt oldu.

Zoom üzerinden gerçekleştirilen ve katılımın yüksek olduğu programın açış konuşmasını ÇYDD Çukurova Şubesi Mentorlük Projesi Koordinatörü Özden Özgür Onar yaptı.
Projenin 9. yıla girdiğini aktaran Onar, “Projemizde gençlerimiz, kariyer ve kişisel gelişimine yönelik merak ettiklerini, ihtiyaç konularını mentorlarıyla paylaşabiliyorlar ve öğreniyorlar. Kariyer ve kişisel gelişimlerine yönelik eğitimler verilmektedir. Bugüne kadar projemizden 2 bine yakın Çağdaş Yaşamlı Genç faydalandı. 10.yılımızda daha çok gence ve daha çok mentora ulaşmak istiyoruz" dedi.

"Mentorluk Projesinin ruhunu ve mentor-menti ilişkisinin önemini dile getiren Programın Moderatörü Hacer Kibritoğlu ÇYDD üyesi üniversiteli gençlere, “Artık hayallerinizin vizyona dönüşme zamanı. Bu yüzden bu projede yer alıp, kendi geleceğinize yürüyün” çağrısında bulundu.

ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr. Ayşe Yüksel ise düzenledikleri ‘Kariyer Günleri’ ÇYDD Çukurova Şubesine ve gençlerle buluşan TOYOTA CEO’su Ali Haydar Bozkurt'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nın fikir ismi de olan Ali Haydar Bozkurt gençlere, mücadele ruhunu kaybetmeden, kariyer yolculuklarında önce keyif alarak devam etmeleri gerektiğini ve süreçleri iyi yönetmelerinin önemini vurguladı.

Gençlere “ne olursan ol her şeyden önce önce insan ol” ilkesini benimsemeleri önerisinde de bulunan Bozkurt, kişisel gelişimleri için kitap okumaları, hangi işi yaparlarsa yapsınlar çok çalışmaları, tavsiyeleri dinlemeleri gerektiğini, unvanın daha çok yapılan işin önemli olduğunu ve ufkun genişletilmesinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Gençlere, paniğe kapılmamaları, zamanı doğru kullanmaları tavsiyesinde bulunan Bozkurt, “Kariyerlerinizde ve hayatlarınızda ana hedef ‘mutluluk’ olmalı” dedi.

Bozkurt, “İletişim, insanlığın en büyük sınavıdır” diyerek iletişimin yaşamlarında ve kariyerlerinde en önemli unsur olduğunu sözlerine ekledi. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÇYDD, MENTORLUK, PROJESİNDE, KARİYER, GÜNLERİ, BAŞLADI…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı