301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 19:51 Bu haber 415 kez okundu
 
DAMLA GÖNÜLLÜLÜK HAREKETİ” PROJESİ KATILIMCILARI VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ
DAMLA GÖNÜLLÜLÜK HAREKETİ” PROJESİ KATILIMCILARI VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ
ADANA Haberi


Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Adana Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen “Damla Gönüllülük Hareketi” projesinin katılımcıları Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Vali Elban, 11-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 10 günlük program çerçevesinde farklı illerden seçilen 18-29 yaş aralığındaki 40 katılımcı kız öğrenci ve gencin beraberlerindeki görevli personelle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuklarıyla bir müddet sohbet etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda kısa bir konuşma yapan Vali Elban proje kapsamında farklı illerden Adana’yı ziyarete gelen gençleri Adana’da ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayesinde gerçekleştirdiğimiz bu projeyle siz değerli gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımanızı, gönüllülük bilincinizin artmasını, akranlarınızla ve yerel halkla etkileşim sağlamanızı, tarihi ve kültürel mekanlarımız ile kamu kurumlarımızı ziyaret etmenizi bu kapsamda gerçekleştirilecek birçok etkinliğe, spor faaliyetlerine ve aktiviteye katılmanızı hedefliyoruz. Sizi ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.”dedi. 

Ziyaret, Vali Elban’ın konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DAMLA, GÖNÜLLÜLÜK, HAREKETİ”, PROJESİ, KATILIMCILARI, VALİ, ELBAN’I, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı