301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 23:04 Bu haber 250 kez okundu
 
Deplasman fatihi SEYHAN BELEDİYESPOR
Deplasman fatihi SEYHAN BELEDİYESPOR
SPOR Haberi


Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ordu Gençlerbirliği’ni 23-18 yenerken 2.Ligde yer alan Kadın voleybol takımı ise Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’nü 3-0 yenme başarısı gösterdi.

 

CAN, “ BAŞARILI SONUÇLAR ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Hafta içerisinde yapılan çalışmaları Ordu Gençlerbirliği müsabakasına yansıtarak salondan galibiyet ile ayrıldıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı Baş Antrenörü Gürçin Can, “ Kazandığımız için mutluyuz. Sporcularımı kutluyorum. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk edeceğimiz Sivas Gençlik ve Spor Kulübü’nü de yenerek çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam etmekte” dedi.

 

KIZ VOLEYBOL TAKIMI

ANTEP’TEN MUTLU DÖNDÜ

Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’ne konuk oldu. Mavi-Beyazlılar müsabakayı 3-0  kazanarak haftayı kayıpsız kapadı. Baş Antrenör Göksel Özbek, “Genç bir ekip ile mücadele ediyoruz. Sporcularımı son iki maçta ortaya koymuş oldukları performans ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu müsabakayı unutup Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda oynayacağımız Ada Koleji Zeugma Spor Kulübü karşılaşmasına odaklandık” diye konuştu.

 

ERKEK BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMI

HAFTAYI ÜZGÜN KAPADI

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü erkek Basketbol takımı ise 3.haftayı da yenilgiyle tamamladı. Mütevazi bir ekip ile güçlü rakipler ile karşılaşan Mavi-Beyazlılar cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda grubun iddialı takımı Kastamonu Yurdum Spor Kulübü’ne yenildi. 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımıda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’na yenilerek haftayı üzgün kapadı.

 

FUTBOL TAKIMI BERABERE KALDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Futbol takımı geçtiğimiz Pazar günü K.K.Kardeşler Stadı’nda İmamoğlu Belediyespor ile karşılaştı. 90 dakika mücadelesi 0-0 berabere tamamlandı. Grupta namağlup 2.sırada yer alan Mavi-Beyazlılar bu hafta sonunu BAY olarak geçirecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Deplasman, fatihi, SEYHAN, BELEDİYESPOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı