301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Mayıs 2022 - Salı 00:03 Bu haber 393 kez okundu
 
DEVA PARTİSİ ADANA’DAN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
DEVA PARTİSİ ADANA’DAN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
SİYASET Haberi


DEVA Partisi Adana İl Kadın Çalışmaları ve Gençlik Çalışmaları birimlerinin ortak etkinlik olarak düzenledikleri Anneler Günü etkinliği, DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, il ve merkez ilçe teşkilat mensupları ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

8 Mayıs Dünya Anneler Günü kapsamında DEVA Partisi Adana İl Kadın Çalışmaları ve Gençlik Çalışmaları birimleri, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru konumunda, il ve merkez ilçe teşkilat mensupları ve ailelerinin katılımlarıyla faaliyet gerçekleştirdiler. 

DEVA Partisi Adana İl Kadın Çalışmaları Başkanı Özdem Öncel yaptığı açıklamada, ‘’Bu özel günde, teşkilatımızla bir araya gelmek aile olduğumuzun en büyük göstergesidir. Öncelikle teşkilatlarımızda görev alan annelerimiz ve teşkilat mensuplarının anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun diyorum. Dünyayı değiştirmeye, şehrimizin ve ülkemizin nefes almasında en fazla katkıyı anneler ortaya koyacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Adana İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Halit Berkcan yaptığı açıklamada, ‘’Kıymetli annelerimiz bizler için her zaman fedakarca davranıp her koşulda ve şartta bizim en büyük destekçilerimiz oluyorlar. Yoğun mesai harcadığımız teşkilat arkadaşlarımızın aileleriyle bir araya gelmek hepimiz için çok kıymetli bir durumdur. Bu vesileyle, bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürü bir borç biliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık yaptığı açıklamada, ‘’Annelerimiz, bu hayatta en fazla çile ve cefayı çeken, en fazla değeri hak eden, vefa nedir en iyi bilen insanlardır. Annelerimiz bizim başımızın tacıdır, onları bir gün değil her gün hatırlamak bizim en temel görevimizdir. Sağlıklıysak, sırtımızı dayayacağımız bir babamız, dizinde yatacağımız bir annemiz var ise daha neye sahibim diye düşünmemeliyiz. Bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun...’’ ifadelerini kullandı.

Teşkilat mensuplarının eşleri ve annelerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon, çeşitli aktivitelerle devam etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DEVA, PARTİSİ, ADANA’DAN, ANNELER, GÜNÜ, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı