301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mayıs 2021 - Perşembe 22:36 Bu haber 836 kez okundu
 
Devletten maaş almıyor!
Devletten maaş almıyor!
GÜNDEM Haberi


Adana’da bir ilçe belediye başkanı, iki yıldır maaş almadığı ortaya çıktı. Tabi ki Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’dan söz ediyoruz. Geçmişte belediyenin çok kötü yönetildiği, hiçbir petrol şirketleri veya belediyenin ihtiyaç duyduğu şeyleri alamıyor. Belediyenin en zor dönemlerinden başkan şahsi kredi kartından ödemeleri bizzat yaptığı söyleniyor. Veteriner hekim olan Başkan Necip Topuz, amacının Karataş ilçesinin makus talihinin yenmesini, hizmette katkı sunmak, iyi anılmak, olduğunu kaydediyor. MHP’li Belediye Başkanı Necip Topuz kıt imkanlarla, belediyenin öz kaynaklarıyla, mucizelerle hizmet sunmaya devam ediyor.


Bir başkan düşünün kü, iki yıldır seçilmesine rağmen, belediyeden maaş almıyor. Belediye borç batağı içinde aldı. Hiçbir müteahhit, petrol şirketleri belediyenin ihalesine girmiyor. Belediyeye güvenmiyor. Veteriner Hekim Necip Topuz, kıt imkanlarla, belediyenin öz kaynaklarıyla, kendi imkanlarıyla belediyeyi yönetiyor. Karataş İlçesi Adana’nın sahile bakan iki ilçesinden biri.

Turizm cennet i olması için, yatırımcıları davet ettiği biliniyor. Öğrencileri Karataş ilçesinde misafir etmek için; “Yaz kampı” projesi pandemi bitmesi durumunda hayata geçirmek için Seyhan Belediyesi ile ortaklaşa çalışma içine girdi. Pandemi döneminde, bütün camiler, kıraathaneler, toplu taşımalar sürekli ilaçlandı. Başkan köylülerle birlikte hem fide dağıttı hem de dikimde bizzat rol aldı. Bir Veteriner Hekim olan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; sahipsiz sokak hayvanlarını ihmal etmiyor, hem tedavisini yapıyor, hem de mama dağıtıyor. Tarım alanın da tarlaları sel baskınını önleme, DSİ ekipleri ile birlikte çalışmaların içinde yer aldı. MHP’li Belediye Başkanı Necip Topuz, iki yılı geçkin olmasına rağmen Beledi yeden tek kuruş maaş almadı. Hatta belediyede ihtiyaç anında belediyeye kendisi destek vermeye devam ediyor. Karataş halkı; “Başkanı mız çok düz gün dürüst biri. İlçemiz sahipsizdi, sahip çıktı.

Samimi, onun ülküsü ilçesine hizmet vermek, hak ettiği hizmeti vermek, projelerini hayata geçirmek için, vatandaşa hizmet etmek için emin adımlarla yürüyor. Elinden gelen tüm imkanları kullanıyor, belediyenin öz kaynaklarıyla da hizmet üretmeye devam ediyor. Allah ondan bin kere razı olsun” diye konuşuyorlar.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Devletten, maaş, almıyor!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı