301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Nisan 2022 - Pazartesi 21:57 Bu haber 394 kez okundu
 
Dr. Ergül Halisçelik doçent unvanı almaya hak kazandı
Dr. Ergül Halisçelik doçent unvanı almaya hak kazandı
EĞİTİM Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Ergül Halisçelik, yayın ve çalışmalarının Türkiye Cumhuriyeti Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Jürisi tarafından olumlu değerlendirilmesi sonucunda ‘Makro İktisat’ alanında doçent unvanını almaya hak kazandı.

2007 yılında Amerika’da Carnegie Mellon University Heinz School of Public Policy and Management'den  Kamu Politikası ve Yönetimi Yüksek Lisans (MSPPM) derecesi, 2008 yılında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Ekonomi Yüksek Lisansı (MSE) derecesi elde eden Doç. Dr. Ergül Halisçelik, 2015 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim Dalında  Maliye Doktora Programı’nı başarıyla tamamladıktan sonra alınan Dr. (Ph.D) derecesine ulaştı..

Amerika’da Carnegie Mellon University Heinz College'de  Misafir Öğretim Görevlisi olarak verdiği “Kalkınmanın Finansmanı” dersi ile Çukurova Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, TED Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak verdiği, "Fayda Maliyet Analizi" & "İktisadi Büyüme ve Kalkınma"  & "İktisada Giriş",  "Mikro Ekonomi" ve "Makro Ekonomi", "Ekonomik Politika Analizi" & "Kalkınma İktisadı" derslerinin ardından yürüttüğü ve yer aldığı Ulusal ve Uluslararası Projeler,  Ergül Halisçelik’i başarıya taşıdı.

Yayınladığı ulusal ve uluslararası kitaplar, kitap bölümleri, makaleler, konferanslar, bildiriler, seminerler ve düzenlediği raporlar gibi diğer çalışmaların Türkiye Cumhuriyeti Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı Jürisi tarafından olumlu değerlendirilmesi sonucunda Makro İktisat alanında doçent unvanını almaya hak kazanan Halisçelik, jüri üyelerine, bu zor ve uzun süreçte katkı sağlayanlar ile üzerinde emeği olanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Dr., Ergül, Halisçelik, doçent, unvanı, almaya, hak, kazandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı