301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Aralık 2020 - Çarşamba 19:44 Bu haber 606 kez okundu
 
EFSANEVİ GRUP MFÖ ‘ELE GÜNE KARŞI’ İLE OCAK’TA GAİN’DE
EFSANEVİ GRUP MFÖ ‘ELE GÜNE KARŞI’ İLE OCAK’TA GAİN’DE
MAGAZİN Haberi


Elli yılla yaklaşan birliktelikleriyle yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın da en uzun süredir bir arada kalan müzik gruplarından biri olan MFÖ; Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’un konser görüntülerinden hararetli tartışmalarına, duygusal anlarından kulis hallerine kadar daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış pek çok özel anıyla ‘Ele Güne Karşı’ belgeseli ile Gain’de.

 

Türkiye’de bir çok neslin hayatına dokunan şarkıların altında imzası bulunan efsanevi grup MFÖ, kendileri için özel olarak hazırlanan belgesel serisi ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.  Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış birçok anıya tanıklık edeceğimiz MFÖ ile ‘Ele Güne Karşı’ belgeseli, Ocak ayından itibaren yeni nesil video içerik platformu Gain’de.

 

Mazhar, Fuat ve Özkan’ın yol arkadaşlıklarına hiç bu kadar yakından tanık olmadınız!

Dillere pelesenk olan pek çok zamansız hit parçanın sahibi MFÖ’nün en sevilen albümlerinin stüdyo kayıtları, Paris’te geçirdikleri 1 ay, Amsterdam ve New York konserlerinden çok özel anlarının yanı sıra müzik için edilen kavgalar ve çatışmalara rağmen ne olursa olsun birbirinden vazgeçemeyen üç yol arkadaşının hikayesine yakından tanıklık etmeye hazır olun.

 

Türkiye müzik tarihinin en çok dinlenen, söylenen ve bilinen şarkılarından biri olan MFÖ’nün zamansız hitlerinden ‘Ele Güne Karşı’ ile aynı ismi taşıyan belgesel serisinin yönetmenliğini genç ve yetenekli yönetmen Yunus Ozan Korkut üstleniyor.

 

Tanıtım Videosu için: https://www.youtube.com/watch?v=8I1LmVd9GUc

 

GAİN Hakkında

30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayacak olan Gain, yeni nesil çevrim içi dijital bir medya platformudur. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. “Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor. iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli yabancı zengin bir içerik listesine sahiptir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: EFSANEVİ, GRUP, MFÖ, ‘ELE, GÜNE, KARŞI’, İLE, OCAK’TA, GAİN’DE,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı