301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Mayıs 2021 - Salı 17:56 Bu haber 309 kez okundu
 
“Eliz Mira’ya destek olalım”
“Eliz Mira’ya destek olalım”
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, SMA hastası Eliz Mira’nın hayata tutunması için toplumun tüm kesimlerinin destek olmasını istedi. Başkan Soner Çetin, “Eliz Mira 2 yaşında dünyalar tatlısı bir çocuk. SMA hastası bu yavrumuzun tedavisi için gereken paranın toplanması konusunda iş adamlarımız ve hayırseverlerimizin gereken çabayı göstereceklerine inanıyorum” dedi.

SMA hastası çocukları 2 yaşındaki Eliz Mira’nın annesi Yonca ve babası Serkan Mert, tedavi için başlatılan kampanyaya destek olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yonca-Serkan Mert çifti çocuklarının 2 yaşında olduğunu belirterek, “Kızımız SMA hastası. Bu hastalığın Türkiye’de tedavisi yok. Tedavi için yurt dışına gitmemiz gerekiyor. Çok pahalı bir tedavi. Şimdiye kadar gereken paranın yüzde 33’ünü topladık. Zamanımız azalıyor. Eliz Mira 2 kilogram daha alırsa tedavi mümkün olmayabilir. Bir an önce gerekli miktarı toplayıp kızımızı tedavisine başlamak istiyoruz” dediler.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Baba Serkan Mert, sanatçı Onur Akın’ın Eliz Mira’nın kampanyasına destek olmak için sosyal medya üzerinden yaptığı yayına canlı olarak katılan Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti. İş adamlarının ve hayırseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydeden Serkan Mert, “Çok sevinerek öğrendik ki Katerina-Umut Şen çiftinin 17 aylık kızları Sophia Deniz’in tedavisi için gereken para toplanmış. Çok mutlu olduk. Şen çifti şimdi Eliz Mira’nın kampanyasına destek oluyor. Bu sıkıntılı süreci dayanışma için aşağımıza inanıyoruz. İş adamlarını, hayırseverleri ve tüm halkımızı destek olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ BİR NOKTAYA GELİNDİ

Baba Serkan Mert, kurdaki değişikliğe göre tedavi için 18-19 milyon gibi bir rakama ihtiyaç duyduklarını ve şimdiye kadar yüzde 33-34 oranında paranın toplandığını ifade etti. Yardım kampanyasının Valilik onaylı olduğunu belirten Serkan Mert, kampanyaya katılmak isteyenlerin 19 0004 6003 3488 8000 2061 98 numaralı IBAN numarasını kullanabileceklerini açıkladı.

ELİZ MİRA’YI YAŞATALIM

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de öncelikle Mert ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti. İş adamları ve hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Soner Çetin, “Eliz Mira dünya tatlısı bir çocuk. Sevinerek öğrendim ki Sophia Deniz’in tedavisi için gereken miktar toplanmış. Diliyorum ki Eliz Mira’nın kampanyası amacına ulaşacak ve dünya tatlısı kızımız da tedavi olacak, sağlığına kavuşacak. Bunun için toplumun elbirliği içinde Eliz Mira’ya destek olması gerekiyor” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sanatçı Onur Akın’ın Eliz Mira’nın kampanyasına destek amacıyla sosyal medya üzerinden yaptığı yayına canlı olarak katılmıştı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Eliz, Mira’ya, destek, olalım”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı