301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Mayıs 2021 - Perşembe 20:32 Bu haber 333 kez okundu
 
Emek Sen’den Başkan Akay’a ziyaret
Emek Sen’den Başkan Akay’a ziyaret
GÜNDEM Haberi


Disk Emekli Sen MYK Sosyal İşler ve Sosyal Güvenlik sekreteri Mehmet Bunsuz ve beraberindeki heyet Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a ziyarette bulundu.

 

Mehmet Bunsuz ve Emekli Sen Adana Şube Başkan ve yöneticileri Başkan Akay’a  makamında yaptıkları ziyarette, emeklinin kuru soğana muhtaç edildiğini, emeklilerin asgari ücret altındaki maaşla geçinmeye çalıştığını anlattılar.  Emeklilerin yarınına umutsuz baktığını ifade eden Disk Emekli Sen MYK Sosyal İşler ve Sosyal Güvenlik sekreteri Mehmet Bunsuz,”Pandemi ile evde kalmanın yaratığı sağlık bozukluğunun yanında emeklilerin ödemekte olduğu emlak vergisi konusunda sıkıntı yaşıyor. Bu konuda Belediyenin Emeklilerimize kolaylık sağlamasını talep ediyoruz. Belediyeye ödenen vergilerde %10 indirim olması bile emekli için büyük kazanç olacaktır. Ayrıca vergisini ödeyememiş emeklilerin gecikme faizinin alınmaması da kolaylık sağlayacaktır. Başkanımız Akif Kemal Akay’a şimdiden vereceği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ise emekli dostu belediye olduklarını kaydederek her zaman emeklilerin yanında olduklarını bundan sonrada aynı şekilde devam edeceklerini ifade etti.

 

Ziyaret görüş alış-verişiyle son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Emek, Sen’den, Başkan, Akay’a, ziyaret,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı