301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Mayıs 2021 - Çarşamba 16:25 Bu haber 587 kez okundu
 
ENGELLİ DERNEKLERİNİN YÖNETİCİLERİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET
ENGELLİ DERNEKLERİNİN YÖNETİCİLERİNDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET
ADANA Haberi


Görme Özürlüler Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Durak, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Adana Şube Başkanı İsmail Özden ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, konuklarıyla sohbet ederek gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak, onların toplumla bütünleşmesi ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak her türlü çalışmaya destek olacakları mesajını veren Vali Elban, “Ülkemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız gibi engelli vatandaşlarımızın da sahip oldukları temel hak ve hürriyetlerden en iyi şekilde yararlanmaları, yaşam standartlarının yükselmesi ve sosyal yaşama katılımları konusunda sadece devletimize değil bizlere de önemli görevler düşmektedir. Tüm bu hususlar insana ve topluma karşı olan sorumluluğumuzun bir gereğidir.” dedi.

 

Engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü sorunun çözümünde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Vali Elban, yapılan ve yapılması gereken çalışmaları hakların sahiplerine teslim edilmesi olarak değerlendirdiklerine sözlerine ekledi.

 

Engelli dernekleri yöneticileri ile üyelerin ziyaretleri, engelli vatandaşların beklentilerinin dile getirilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ENGELLİ, DERNEKLERİNİN, YÖNETİCİLERİNDEN, VALİ, ELBAN’A, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı