301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Mayıs 2022 - Pazartesi 12:05 Bu haber 547 kez okundu
 
Erkan Kurumlarının hedefi Eğitimde 1 numara olmak!
Erkan Kurumlarının hedefi Eğitimde 1 numara olmak!
EĞİTİM Haberi


Baba Hatip Avlar’ın ilk tohumunu attığı Özel Erkan Eğitim Kurumları, bugün eğitimin zirvesinde, ana okulunda başlayan süreç, üniversiteye kadar uzanan yolda, aynı zamanda hayata da hazırlıyor. Anaokulu, İlkokul, ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu ve Kolej ve yaz okullarıyla, yaptıkları etkinliklerle, adını hep gündemde tutuyor.
Erkan Eğitim Kurumları Balcalı Hastanesi arka kısmında Sarıçam İlçesi sınırları içinde yer alıyor. Rahmetli Hatip Avlar’ın başlattığı ilk adım, şimdi oğlu Erdal Hatipoğlu eğitimde çığır açtırarak, doruklara ulaşmasını sağladı. 

Erkan Kurumları basında sık sık adından söz ettirmesi, eğitime yatırım yapmaktan kaçınmıyor, yaz okulları, yurt dışı seyahatleri, konusunda uzman eğitimcilerle yola devam etmesi, sosyal aktiviteleri, söyleşi, sanat, müzik, paneller, sempozyumların düzenleyerek adından sıkça söz ettiriyor. 
Erkan Eğitim Kurumlarının öncelikli misyonları, 
İyi bir gelecek, iyi bir toplum için eğitimin şart olduğu günümüzde tek hayalimiz; ulaşabildiğimiz tüm hayatları iyileştirmek.


Erdal Hatipoğlu; Gerek öğretmen kadromuz, gerek ise eğitim sistemimizle yapabileceklerimizin en iyisini yapmak istiyoruz. Ahlaki değerlere sahip, bilimle büyüyen, yenilikçi, sorumluluk sahibi, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirebilmek için çalışıyoruz. Her türlü yeniliğe, teknolojiye açığız” diye özetliyor. 
Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Erkan Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Hatipoğlu son olarak; Eğitim kadromuz akademik ve sosyal faaliyetlerin tamamında öğrencilerine, dürüstlüğe değer vermeyi, demokratik özgürlüğün sorumluluk bilincine sahip olarak diğer kişilerin haklarına duyarlı ve saygılı olmayı öğretmektedir.” Diye konuşuyor. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Erkan, Kurumlarının, hedefi, Eğitimde, 1, numara, olmak!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı