301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Mart 2024 - Pazartesi 21:26 Bu haber 297 kez okundu
 
ESET liderliğini pekiştirdi
ESET liderliğini pekiştirdi
TEKNOLOJİ Haberi


Dijital güvenlik alanında dünya lideri olan ESET, IDC MarketScape'te Lider seçilerek büyük bir başarıya imza attı. ESET aynı zamanda, iki IDC MarketScape raporunda da Büyük Oyuncu olarak kabul edildi.

Dijital güvenlik şirketi ESET, Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği 2024 Satıcı Değerlendirmesinde ‘Lider’,  Büyük işletmeler ve  Orta Ölçekli İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği 2024 Satıcı Değerlendirmelerinde de ‘Büyük Oyuncu’ olarak tanımlanarak önemli   başarılara imza attı.

 

IDC MarketScape'e göre: Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği kapsamında ESET, "özel bir kuruluş olarak uzun ömürlülüğünü ve dayanıklılığını, kamu ve ticari kuruluşları ve kanal ortaklarını desteklemek için güvenlik yeteneklerini sürekli geliştirerek liderliği kazandı.

 

ESET CBO’su Pavol Balaj elde ettikleri başarı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Modern uç nokta güvenliğimizin IDC MarketScape değerlendirmesinde sırasıyla küçük işletme, kurumsal ve orta ölçekli işletmelerde Lider ve iki kez Büyük Oyuncu olarak adlandırılmaktan heyecan duyuyoruz. Siber saldırılar modern işletmeler için en önemli tehditlerden biridir. Siber güvenlik alanındaki 30 yılı aşkın deneyimimiz, ürüne yönelik araştırma ve geliştirmeye yaptığımız sürekli yatırım ve finansal istikrarımız sayesinde müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için mümkün olan en yüksek düzeyde koruma sağlayabiliyoruz. Çabalarımızın takdir edilmesinden memnuniyet duyuyoruz".

 

IDC MarketScape'e göre: Küçük İşletmeler için Dünya Çapında Modern Uç Nokta Güvenliği, "ESET'in uç nokta güvenliği odaklı ürün portföyünün genişliği temel bir güç."

 

IDC, ESET'i aşağıdaki yetenekleri açısından övgüye layık buldu:

Uç nokta koruma işlevlerinin sayısı (ana bilgisayar tabanlı FW ve IDS/IPS, DNS filtreleme, cihaz kontrolü, DLP ve cihaz şifreleme) ve bu işlevlerin yarısının standart özellik olarak sunulması

Tarayıcı içi politika kontrolleri

Kimlik avı koruması

Tahrifata karşı önlemler

Intel TDT entegrasyonu

2022 yılı başında tanıtıldı

Mobil tehdit algılama

Müşteri güvenlik danışmanlığı;

Kısa süre önce cihaz güvenlik açığı yönetimi ve yama yönetiminin ticari lansmanı ve Microsoft Intune ile entegrasyon ile geliştirildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ESET, liderliğini, pekiştirdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı