301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Nisan 2022 - Cuma 18:13 Bu haber 203 kez okundu
 
Evinizden Çevrenizden Huzur Eksik Olmasın
Evinizden Çevrenizden Huzur Eksik Olmasın
SİYASET Haberi


 İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker AKÇA Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti;

 “Yaşama sevincini canlı tuttuğu için bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı güzel duyguların içtenlikle anlatıldığı ve insanların birbirlerine daha çok özen gösterdiği günlerdir. Bayramlar bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta. Gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır. Bayramları fırsat bilerek bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin ve adaletin etkin kılınması etik değerlerin tüm toplumu kuşatması için çaba göstermeliyiz.

Büyük bir manevi huzurla idrak edilen Ramazan ayının ardından mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Ramazan Bayramının manevi iklimi herkesi kuşatmasını milleti iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını cenabı haktan niyaz ederim.

Birlikte geçen mutlu günlere özlem duyduğumuz bu bayramı en güzel şekilde geçirmeniz dileği ile “sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz” bu bayram olduğu gibi her gün evinizden çevrenizden huzur eksik olmasın. Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları affolsun. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Evinizden, Çevrenizden, Huzur, Eksik, Olmasın, , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı