301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Nisan 2022 - Cuma 15:18 Bu haber 228 kez okundu
 
Gençlerimiz Geleceğimizdir
Gençlerimiz Geleceğimizdir
SİYASET Haberi


İYİ parti Çukurova ilçe başkanı M. İlker AKÇA 23 nisan Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında “Çocukların geleceğe dair umut taşıdıklarını belirterek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak milletçe birlik , beraberlik içinde kutlamanın gurur , mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Kurtuluş savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. Milletimizi ortak bir hedef etrafında bir araya getirerek birleştiren ilk meclisimiz vatan sevgisinin birlik ve beraberliğin hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan günü ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymaktadır. Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve yüreklerinde taşıdıkları umutları ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir. Çocuklarımızın umutlarının yeşertilmesi milli ve manevi değerlerine güçlü bir şekilde bağlı şahsiyet ve vizyon sahibi nesiller olarak yetişmesi hepimize ait olan bir sorumluluktur. Bu mesuliyet aynı zaman da vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzu ifade etmektedir.

Bu mutlu gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere hür irademizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimizi de şükranla yad ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş  yıl dönümünde tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını en içten dileklerimle kutluyor sağlık , mutluluk ve başarılar diliyorum.”

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gençlerimiz, Geleceğimizdir,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı