Gökhan Üney’in asıl mesleği eğitimci. Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Seyhan Belediyesi’nin Basın Müdürü, aynı zamanda Spor İşleri Müdürlüğü görevini üstlenmiş. Her ikisini de başarıyla yürütüyor.
Başkan Akif Kemal Akay Seyhan Oteli’nde üç yılını değerlendirdi. Adana basını başkanı yalnız bırakmadı. Başkan’da gazetecileri unutmayarak, onlara ajanda ve takvim hediye etti.
Otelin çıkışında daha doğrusu kapısında kara elmas renginde bir canımız uzanmış yatıyordu. Ona otelden aldığım salamlardan ve peynirlerden verdim.
Meğer Gökhan Üney’de hayvanları çok seviyormuş.
Gelip iyice can dostumuzu sevdi, onu tanıdığını ve Ziyapaşa Bulvarına takıldığını söyledi. Oralara ben baktığım için, onun mıntıkasının burası olduğunu söyledim.
Allah var, otelin sahibi Ataman Fedai de hayvanları çok seviyor. Bir küçük cins köpeği vardı ve otelin bütün katlarını dolaşırdı. Genç dinamik, heyecanlı, işini seven bir yönetici olan Gökhan Üney’in de sokak canlarını sevmesi çok iyi bir şey. Bu şu anlama geliyor, bir yöneticinin merhametli ve müşfik olması çok önemlidir ve iyiye işarettir. Zaten bu da davranışlarından belli oluyor.
Bir gün inşallah Gökhan Üney ile birlikte beslemeye çıkarız kimbilir.
Onda o potansiyel var.
CHP’li Meclis üyemiz Mustafa Vursavuş’ta aynı yolun yolcusu...
Canlar için kulube yaptırdı. Dakikalarca canımızı okşayıp seven Üney’de de aynı potansiyeli gördüğümü söylemeliyim.
Gökhan Üney sürekli tebessüm ediyor, olaylara pozitif bakıyor, herkesle barışık gibi. Geleceği parlak bir genç delikanlı.
|