301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Kasım 2021 - Çarşamba 22:06 Bu haber 264 kez okundu
 
Gündoğan: Basın, 15 veya aylık diye ayırt edilmesin
Gündoğan: Basın, 15 veya aylık diye ayırt edilmesin
GÜNDEM Haberi


AK Parti Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı 3. oturumunda yaptığı konuşmada, basının 15 günlüğü, bir aylığı ya da farklı günlerde çıkıyor diye ayırt edilerek ilan verilmesini eleştirerek, “Bu arkadaşlarımıza da destek verilmesi yönünde beklentiler var. Bu kimliğe sahip insanlarla görüşülüp destek verilmesi noktasında sizden net tavır bekliyoruz” dedi.
PaylaşTweetlePaylaşPaylaşYazdırYorumla

Gündem dışı söz alan Vedat Gündoğan, “Biz sürekli bu konuyu konuşuyoruz ama, bir basın mensubu sorumluluğuyla bir kez de ben söyleyeyim” diyerek başladığı konuşmasında, “Arkadaşlarımız bize sitem ediyor. Uzun süre mecliste olan bir kardeşleri olarak, benden bu konunun çözümü noktasında sitemleri var” diye konuştu.

“Geri planda, biz her ne kadar çalışıyor olsakta ilk kez bu kadar sesli dile getiriyorum” diyerek konuşmasına devam eden Gündoğan, şöyle devam etti:

“Basının 15 günlüğü, bir aylığı ya da farklı günlerde çıkıyor diye ayırt edilerek ilan verilmesi konusunda, bu arkadaşlarımıza da destek verilmesi yönünde beklentileri var. Bu konuda da, bu kimliğe sahip insanlarla görüşülüp destek verilmesi noktasında net tavır bekliyoruz.”

“HAFTALIK VE 15 GÜNLÜKLERE DE VERDİK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, “Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, belki de bu güne kadar yapılmadığı kadar yerel basına destek olundu. Pandemi sürecinde 3 ay her ay 4 bin lira destek olduk. Sonrasında 4 ay daha her ay 4 bin lira destek olmaya devam ettik. Bu ay son ay. Yönetim, 4+3, 7 ay üst üste her ay 3 bin ile 4 bin lira, günlük gazetelere destek verdi. Haftalık ve 15 günlüklere de verdik. Bayram mesajlarında onları da atlamıyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gündoğan:, Basın,, 15, veya, aylık, diye, ayırt, edilmesin,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı