301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 17:20 Bu haber 266 kez okundu
 
Güney Derbisi Çukurova’nın
Güney Derbisi Çukurova’nın
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı sahasında konut etitği Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 3-1 yenerek, Güney Derbisini kazandı.

Sigorta Shop Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligindeki zorlu maç Atatürk Spor Salonunda oynandı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak’ın birlikte izlediği maçın ilk seti büyük çekişmeye sahne oldu. Başabaş giden sette durum 18-18 berabere iken son bölümde hata yapmayan Çukurova’nın sultanları rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak 1-0 öne geçti.

Salonu dolduran taraftarının desteğini de arkasına alan Çukurova Belediyesi SK, ikinci sette çok üstün bir oyun ortaya koyarak 25-15 kazandığı sette rakibine şans tanımadı ve durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü sette toparlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi büyük çekişmeye sahne olan setti 25-23 alarak durumu 2-1’e getirdi ve maça ortak oldu. Ancak dördüncü sette toparlanan Çukurova’nın Sultanları bu seti 25-13 aldı ve maçı da 3-1 kazanarak galibiyetle tanıştı.

Maç sonunda Çukurova’nın Sultanları galibiyeti Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’la kutladı.

Çukurova Belediyesi SK, bu hafta sonu yine sahasında Gaziantep Adam Voleybol takımı ile karşılaşacak.

Setler: 25-19, 25-15, 23-25, 25-13

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Güney, Derbisi, Çukurova’nın,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı