301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Mayıs 2021 - Cuma 21:38 Bu haber 312 kez okundu
 
Gürçam ve Özgan’dan tarih ve doğa turizmine davet
Gürçam ve Özgan’dan tarih ve doğa turizmine davet
GÜNDEM Haberi


Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Kazım Özgan, tarih ve doğa tutkunlarını, binlerce yıllık geçmişe sahip Kozan’a davet etti.

Kozan Kent Konseyi, Mayıs ayı toplantısını milli mücadele kahramanlarından Sehlikzade Hasan Efendi’nin torunları Kemal ve Cemal Selekoğlu kardeşlerin ilçeye kazandırdığı aile müzesinde gerçekleştirdi.

Kaymakam Şafak Gürçam, tarih ve doğa turizmine kapılarını açan Kozan’a herkesi davet ederek, "Sehlikzade Hasan Efendi, Kurtuluş Savaşında milli mücadeleyi yürüten kahramanımız. Şuan torunları bu bölgeyi müze haline getirdiğini gördük. Gerçekten insan o döneme ait evrakları ürünleri görünce duygulanmamak elde değil. Kozan önemli bir geçmişe sahip şehir. Bunu gelecek nesillere aktarmak gerek. Tarihi kültürel zenginlikleri çok fazla. Önemli bir destinasyon noktası. Artık burası da ilçemizde ikinci bir müze olmuş durumda" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’da, geleneksel el aletleri, tarihi belgeler ile bölgenin geçmişine ev sahipliği yapan müzeyi kente kazandıran Kemal ve Cemal Selekoğlu kardeşlere teşekkür etti. Başkan Özgan, bölgenin geçmişten günümüze taşıdığı tarihi izleri görmek üzere tarih ve tutkunlarını ilçeye davet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Gürçam, ve, Özgan’dan, tarih, ve, doğa, turizmine, davet,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı