301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Kasım 2021 - Cuma 20:58 Bu haber 261 kez okundu
 
Güzelevler'de "Çocuk Şenliği"
Güzelevler'de "Çocuk Şenliği"
GÜNDEM Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığınca, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi’nde Çocuk Şenliği düzenlendi.

Yaklaşık 300 çocuğun katıldığı şenlikte geleneksel halat çekme mücadelesi ve çuval yarışı yapıldı, dart atma oyunu oynandı. Çocuklara çeşitli hediyeler verildi, ikramda bulunuldu.

Muhtarların da katıldığı etkinlikte çocuklar, Adana Büyükşehir Belediyesi Teknoloji Otobüsü’ne 10’arlı gruplar halinde girdi. Teknoloji Otobüsü’nde çocuklar; 3 D yazıcı, 3 D kalem, televizyon, bilgisayar, sanal gerçeklik gözlüğü, robotik kodlama için gerekli araçlar, dron, mbot robot, projeksiyon cihazı ve çeşitli elektrik elektronik malzemelerle buluşturuldu. Teknoloji Otobüsü’ndeki eğitim çalışması oldukça verimli geçti.
Çalışmalarda Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı eğitmenleri görev aldı. Şenlik boyunca müzik yayını yapıldı ve çocuklar şarkılara eşlik etti, dans etti.

Güzelevler Mahallesi sakini çocuklara mahalle muhtarı Hasan Yeşil’in tekvando antrenörü olması niteliğiyle temel tekvando dersi de verildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı bürokratları, Adana’nın dezavantajlı mahallelerinde benzer çalışmaların geliştirilerek yapılacağını ifade ederek, “Okulların tatil olduğu bir zaman diliminde, çocuklarımızın moral, motivasyon açısından güçlenmesi ve eğitimlerine farklı konularda devam edebilmeleri için böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Güzelevler'de, "Çocuk, Şenliği",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı