301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Nisan 2022 - Cumartesi 22:12 Bu haber 322 kez okundu
 
HALK TEMSİLCİLERİNİ SEÇİYOR.
HALK TEMSİLCİLERİNİ SEÇİYOR.
SİYASET Haberi


TKP ADAYLARINI BELİRLİYOR…

Türkiye Komünist Partisi (TKP), tüm ülkede örgütlenme çalışmalarını yürütürken gelecek seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

 Türkiye Komünist Partisi, Türkiye’deki karanlık gidişe, haksızlıklara, baskı ve sömürüye dur demek için sürdürdüğü devrimci mücadelede işçi sınıfının ve halkın örgütlü gücünün gerekliliğine olan inançla gelecek dönem yapılacak seçimlere hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Komünist Partisi’nin örgütlü olduğu tüm il ve ilçelerde “Eşitlik ve özgürlük için halk temsilcilerini seçiyor” başlığıyla yaptığı toplantılar dizisi sürüyor.

Türkiye Komünist Partisi (TKP), Tarsus İlçe Örgütü’nün de “Eşitlik ve özgürlük için halk temsilcilerini seçiyor” toplantısını, 24 Nisan Pazar 14:00’te İsmet Paşa Bulvarı. No: 72 adresinde Yapay Şelale’de yer alan Şiir Kafe’de gerçekleştirileceği bildirildi.

Toplantıda yerel seçimler için belediye başkanlığı ile milletvekili aday adayları katılımcıların önerileriyle seçilecek.

Açıklamada, TKP’nin sermayeyi temsil eden düzen partilerine karşı, işçi sınıfı ve emekçilerin kendi temsilcilerini seçeceği Tarsus’taki toplantıya, gençlerin, kadınların ve emekçi halkın davetli olduğu belirtildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: HALK, TEMSİLCİLERİNİ, SEÇİYOR.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı