301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Haziran 2021 - Çarşamba 20:51 Bu haber 294 kez okundu
 
“Halkın sokağa dökülmesinden medet umuyorlar!”
“Halkın sokağa dökülmesinden medet umuyorlar!”
SİYASET Haberi


MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemi sürecinde başlayan normalleşme takvimiyle birlikte fiili çalışmalara tekrar hız ve yoğunluk verdi.

 

“Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli, husumet ve ihanet cephesinin tüm oyunlarını bozmakta, tüm tuzaklarını darmadağın etmektedir. Bugün her partiden sağduyu sahibi her vatandaşımızın desteğini alan, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e yönelik saldırıların artmasındaki asıl neden budur.”

 

“Çanakkale’de milletimize diz çöktüremeyen emperyalizmin ezik temsilcileri, sosyal medyada Pkk ile, Fetö ile işbirliği ve eşgüdüm halinde fitne yarışındalar.”

 

“Halkımızın demokratik tercihini içlerine sindiremeyen gayri milli zihniyet, halkın sokağa dökülmesinden, devlet düzeninin sarsılmasından medet ummakta, anarşi ortamında koltuk kapma sevdasında.”

 

“Yüce Allah’ın ordusu, İslam’ın sancaktarı Türk milletidir. Ülkümüz, ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. Zerre şüphemiz yoktur; yolumuz hak, alnımız paktır, niyetimiz halis, amelimiz salihtir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin; Sayın Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, Milliyetçi Hareket’in yokluğunu göstermesin”

 

Avcı, Bahçeli’nin mesajlarını paylaştı

“Zerre şüphemiz yoktur; yolumuz hak, alnımız paktır!”

“Niyetimiz halis, amelimiz salihtir!”

“Halkın sokağa dökülmesinden medet umuyorlar!”

“Sosyal medyada Pkk, Fetö ile fitne yarışındalar!”

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemi sürecinde başlayan normalleşme takvimiyle birlikte fiili çalışmalara tekrar hız ve yoğunluk verdi.

 

BAHÇELİ’NİN MESAJLARINI PAYLAŞTI

Avcı, ilk olarak İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle pandemi kurallarına uygun olarak bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında geçen hafta Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında verilen mesajları il yönetimiyle paylaşan Avcı, yerel gündeme dair de istişarede bulundu. İl Başkanı, pandemi kurallarının dikkate alınarak ziyaretlerin artırılması, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, MHP’nin gündeminin her vatandaşla paylaşılmasının önemine değindi.

 

“PKK VE FETÖ İLE FİTNE YARIŞINDALAR”

"Türkiye ihanet ve husumet cephesinin ortak hedefi olmaya devam ediyor” diyen Avcı, “Türk Milleti’nin başını terörle eğemeyenler, piyonları vasıtasıyla ekonomide ve sosyal alanlarda kaos üretme çabasına hız verdiler. Çanakkale’de milletimize diz çöktüremeyen emperyalizmin ezik temsilcileri, sosyal medyada Pkk ile, Fetö ile işbirliği ve eşgüdüm halinde fitne yarışındalar. Halkımızın demokratik tercihini içlerine sindiremeyen gayri milli zihniyet, halkın sokağa dökülmesinden, devlet düzeninin sarsılmasından medet ummakta, anarşi ortamında koltuk kapma sevdasında.” ifadesini kullandı.

 

“SALDIRILARIN ASIL HEDEFİ…”

Başkan Bünyamin Avcı, şöyle devam etti:

“Ancak Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli, husumet ve ihanet cephesinin tüm oyunlarını bozmakta, tüm tuzaklarını darmadağın etmektedir. Bugün her partiden sağduyu sahibi her vatandaşımızın desteğini alan, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e yönelik saldırıların artmasındaki asıl neden budur.”

 

“ZERRE ŞEPHEMİZ YOKTUR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “İblis’in uşağı zilletin hiçbir oyunu tutmayacak, kurdukları her tuzak ayaklarına dolanmaya devam edecektir. Yüce Allah’ın ordusu, İslam’ın sancaktarı Türk milletidir. Ülkümüz, ülkemizin ve milletimizin bekasıdır. Zerre şüphemiz yoktur; yolumuz hak, alnımız paktır, niyetimiz halis, amelimiz salihtir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin; Sayın Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin, Milliyetçi Hareket’in yokluğunu göstermesin.” dedi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Halkın, sokağa, dökülmesinden, medet, umuyorlar!”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı