301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 17:42 Bu haber 357 kez okundu
 
Hat sanatçısı Sula, Kozanlı gençlerle sanatı konuştu
Hat sanatçısı Sula, Kozanlı gençlerle sanatı konuştu
KÜLTÜR SANAT Haberi


Kozanlı gençler "Yaşasın Sanat (Long Live Art !)" eTwinning Projesi kapsamında hat sanatçısı Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Ahmet Sula ile video konferans ortamında bir araya gelerek pandemi döneminde sanatın evrensel iyileştirici etkilerini konuştular.

 

Kozan Şehit Ziya Özkozanoğlu Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Zehra Başıbüyük’ün kuruculuğunu yaptığı ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Yaşasın Sanat (Long Live Art !) eTwinning projesinde uzman konukları ağırladı. Bu kapsamda proje ekibi, hat sanatçısı Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Ahmet Sula ile dijital ortamda bir araya geldiler.

 

Sula, projedeki öğrencilerin birer efsane olduğunu ifade ederek, “Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Zehra Hanımın, uluslararası alanda bir çok projesi var. Bizleri de bu kapsamda "Sanatın Gücü" hakkında konuşmak adına konuk olarak aldılar. Sanatsal değerleri konu alan bu projede gençlerin yoğun ilgisi ve çabası beni etkiledi. Onlarla birlikte olmak çok güzel” dedi.

 

Kozan Şehit Ziya Özkozanoğlu Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Zehra Başıbüyük proje hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Pandemi döneminde eTwinning projemizle pandemi döneminde öğrencilerimizi sanatla iyileştirdik. Adana, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla illerinden farklı branşlardan öğretmen ortaklarımızın yanı sıra Avrupa ortaklarımız İtalya, Polonya, Fransa ve Yunanistan’dan öğretmen ve öğrencilerle birlikte projemizi yürütüyoruz, sürekli işbirliği ve iletişim halinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu projemizi Kozan’dan 10 öğrencimizle ve uluslararası platformda 100 den fazla öğrenci ve 15 öğretmen ile uyguladık. Projemizi inşallah festival şeklinde sonuçlandırarak, projedeki öğrencilerimizin ürettiklerini sergileyeceğiz ve sanatın evrensel iyileştirici etkileri ile sonuçlandıracağız. Ülkemizin değerli hat sanatçısı Ahmet Sula’yı konuk aldık ve öğrencilerimiz ile uluslararası boyutta hem sanatı hem değerlerimizi konuştuk."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Hat, sanatçısı, Sula,, Kozanlı, gençlerle, sanatı, konuştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı