301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 20:04 Bu haber 916 kez okundu
 
“HATIRLA SEVGİLİ ÇOK KALİTELİ VE KALICI BİR İŞ OLDU”
“HATIRLA SEVGİLİ ÇOK KALİTELİ VE KALICI BİR İŞ OLDU”
MAGAZİN Haberi


Hatırla Sevgili, Gönülçelen ve Sol Yanım gibi dönemin en sevilen dizilerinde canlandırdığı karakterler ve karizmatik duruşu ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Cansel Elçin MAG Ağustos sayının konuğu oldu.

“Aşık halim gayet normal. Hatta belki daha rahat. Sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu”

“Duygularımla hareket ediyorum”

Geçmişte yaptığım her şeyi duygularımla yaptım”

Bulutlardan Aşağı isimli kısa filmi ve ileriye yönelik hedeflerini MAG Okurları ile paylaşan başarılı oyuncu Cansel Elçin “Filmde Sorumsuz bir babayı canlandırıyorum ama aslında içinde kötülük olan biri değil. Sadece sevgisini göstermekte, aktarmakta problemler yaşayan bir adam... Geçmişte yanlış tercihler yapmış ve hayatından memnun olmayan biri” dedi. 

Hatırla Sevgili  hakkında da konuşan başarılı oyuncu “Sanırım yakın tarihimizi televizyonda izlemek insanları çok etkiledi. Bir yandan ön planda dramatik bir Romeo-Juliet hikâyesini izlerken diğer yandan o dönemi yaşayanlara tarihimizin objektif bir dilde travmalarını aktarabildik. Bunu çok iyi bir senarist (Nilgün Öneş) ve çok iyi bir yapımcıyla (Tomris Giritlioğlu) başarabildik. Hatıra Sevgili çok kaliteli ve kalıcı bir iş oldu” ifadelerini kullandı. 

 

Doğallığı, samimiyeti ve duru güzelliği ile izleyen herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Hande Doğandemir’in kapak yıldızı olduğu MAG Ağustos, dopdolu içeriği, tatile özel dosya konuları, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. n11.com sitesi üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , “HATIRLA, SEVGİLİ, ÇOK, KALİTELİ, VE, KALICI, BİR, İŞ, OLDU”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı