301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ağustos 2021 - Pazar 21:41 Bu haber 956 kez okundu
 
Hayatı başarılarla dolu
Hayatı başarılarla dolu
AKTUALİTE Haberi


Cengiz Kurt’u 29 yıldır tanırım, son 20 yıldır kendisini görmüyordum. Ahmet Davutoğlu’nun basın toplantısında karşılaştık. Sanki dün gibi.

Hiç zaman geçmemiş gibi. İş başvurusunda o dönem bizim gazetenin ofisini kullanmıştı. 2021 Temmuz ayında Balcalı’ya gittim, gitmişken Cengiz Kurt’a uğrayıp bir çayını içeyim dedim. Öylede yaptım. Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yönetici. Odasında yüzlerce başarı belgesi ve plaketler süslüyor. İşine tutkuyla bağlı. Okumaya doymuyor. İki üniversite bitirmiş, lisans üstü eğitimler almış. Sürekli kendini yeniliyor. Fikirler üretiyor, proje adamı, kafasında birçok yararlı şeyler var. Sosyal medya hesabında profil fotoğrafın altında şu cümlesi yazıyor; “Nelerin süzgecinden...Nelerin ateş testinden geçtim...Cengiz KURT” diyor. Maalesef hayat bazen, bazıları üzerinden silindir gibi, bazıların üzerinden de altın tepside fırsatlar sunar. Buna da şans denir. Cengiz Kurt bence dişiyle tırnağı ile o yerlere geldi. Tıpkı benim gibi. Birçok STK’lara üye.

Sanıyorum uzmanlık alanı “Yöneticilik ve liderlik” buna stratejide eklemek lazım. Yolun ve şansın açık olsun Cengiz Kurt.
Haa unutmadan, şahane bir sese de sahip...

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Hayatı, başarılarla, dolu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı