301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Nisan 2022 - Çarşamba 21:32 Bu haber 289 kez okundu
 
Hayvanlar ile daha sağlıklı ve mutluyuz
Hayvanlar ile daha sağlıklı ve mutluyuz
AKTUALİTE Haberi


Hayvan terk edilmelerinin önüne geçilebilmesi için, ilk başta hayvan sahiplenme süreçlerinin hayvanseverler tarafından çok daha sorumlu ve titiz bir şekilde ele alınması gerektiğini belirten Royal Canin Türkiye, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde bu konuyu hayvanlara yönelik sorumluluklarımızın altını çizerek mercek altına alıyor.

Royal Canin Türkiye, dışarıda yaşamak zorunda kalan sokak hayvanlarını hatırlama ve onlar için yapılabilecekleri düşünme amacı taşıyan bugünde, hazırladığı yayınlar, iletişim kampanyaları ve sosyal farkındalık projeleri ile hayvan severlere ‘sorumlu hayvan sahipliği’ çağrısında bulunuyor.

Hayvanlar ve sahipleri için yaşam boyu mutlu birliktelikler sağlayabilme hedefi ile çalışmalarını şekillendirdiklerini belirten Royal Canin Türkiye Genel Müdürü Aslı Çelikkol, “Marka olarak, bakımı üstlenilen hayvanların yaşamları boyunca ihtiyaçlarının karşılanarak sağlıklı, mutlu ve refah içinde yaşayan hayvanlar olabilmelerine odaklanıyoruz. Yaşamlarımızı daha güzel bir yer haline dönüştüren hayvanlar için, daha iyi bir dünyayı sorumlu hayvan sahipliği anlayış ve uygulamaları ile mümkün kılacağımıza inanıyoruz. Bu anlayışın yerleşmesi ile hayvan sahiplenme kararını çok daha bilinçli olarak alabileceğimizi ve bakış açımızı değiştirerek terk edilmelerin önüne geçebileceğimizi düşünüyoruz” dedi. Sokak hayvanları konusunda önemli bir paydaş olarak gördükleri barınaklar ile de iş birliği çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirten Üreten, sokak hayvanlarının beslenmesi konusunda barınaklar üzerinden yaptıkları bağışlar ile hayvanların günlük besin ihtiyaçlarına destek olduklarını belirtti. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Hayvanlar, ile, daha, sağlıklı, ve, mutluyuz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı