301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Haziran 2021 - Pazar 15:13 Bu haber 415 kez okundu
 
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ADANA’DA
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER ADANA’DA
SİYASET Haberi


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Memleket Gezileri” kapsamında İl İl yaptığı esnaf ziyaretlerinin 14 Haziran Pazartesi günkü durağı Adana olacak.

         Konu hakkında açıklamalarda bulunan Adana Milletvekili Metanet ÇULHAOĞLU, Sayın Genel Başkanımızın halkımız ile iç içe yaptığı esnaf ziyaretlerinden cumhur ittifakı memnun olmamaktadır.

         Partili Cumhurbaşkanlığı isimli bu sistemde ülkemiz bir yönetim krizi yaşıyor. Ekonomiden pandemiye, tarımdan eğitime ve hatta ülke gündemini son haftalarda meşgul eden iddialara kadar her alanda bunun yansımalarını görüyoruz. Şu andaki sistemin, Türkiye için büyük bir hata olduğu apaçık ortaya çıktı. Türkiye’nin yeniden hukuk, adalet ve demokrasi rayına oturması gerekiyor.

         Zor durumdaki milletimiz dertlerine çare ve bunların da Meclis kürsüsünden dillendirilmesini istiyor.

         Genel Başkanımızın yaptığı bu gezilerde vatandaşlarımızın gündeme getirdiği konular hakkında iktidarın kimyası bozuluyor. Yolun sonu göründükçe yalanların, iftiraların dozu artıyor. Güneş ufukta yükseldikçe korku bacayı sarıyor. Ama nafile. Ne yaparlarsa yapsınlar Millet Bizi Çağırıyor dedi.

         Çulhaoğlu, Akşener’in Esnaf ziyaretinin Saat:11.30’da Adana Mola Tesislerinde başlayıp akşam 18:30’a kadar süreceğini belirtti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , , , , , , , , , İYİ, PARTİ, GENEL, BAŞKANI, MERAL, AKŞENER, ADANA’DA,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı