301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mart 2021 - Salı 15:27 Bu haber 358 kez okundu
 
“İYİLİK ZİRVESİNE DOĞRU MERHAMET YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR”
“İYİLİK ZİRVESİNE DOĞRU MERHAMET YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR”
ADANA Haberi


ADANA / Kızılay Adana Şube Başkanlığı görevini Halil Ahmet Çolak’a devreden  Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, iyilik zirvesine doğru merhamet yürüyüşünün, yeni sorumluluklar ve yeni görevlerle devam ettiğini söyledi.

 

Saygılı,  konuya ilişkin açıklamasında, “Milletimizin iyilik eli olan Kızılay’ nerede bir mazlum nerede bir  mağdur  var ise onun yarasına merhem olmayı bir görev bilir.Tüm bu yaralara dokunurken renk körü olarak yapar. Adana’da yaptığımız  çalışmalar ve gayretler hep bu yöndedir  Mart 2011 de Kızılay nöbeti bize verildiğinde  Adana’mızın  her köşesinde yüreklere dokunarak büyük ailemizin kalbinde bir yer etmek  için yola koyulduk. Kızılay’ı tüm büyük ailemiz Adana’mızın  değerli iş dünyası, STK yöneticileri ve hayırseverlerimizle birlikte ülkemizin ilk sıralarına getirdik” bilgisini verdi.

 

Kızılay Genel Merkez Yönetim kurulu üyesi olarak Kızılay 2030 hedeflerine  doğru giderken iyilik yürüyüşünde  yeni sorumluluklar yeni görevlerle iyilik yoluna devam ettiğini vurgulayan Saygılı, şunları kaydetti:

 

“Tecrübelerimizi yerelde , bölgede , ülkemizin hizmetinde sunmaya devam ederken şube çalışmalarımızda  yükümüzün bir kısmını Halil Ahmet Çolak Kardeşime görev vererek iyilik yolunda birlikte yol almaya siz değerli büyük ailem Adana’mın desteği ile devam edeceğiz . Bu iyilik bayrağını daha yukarılara taşımak ana gayemizdir.”

 

Kızılay Adana Şube Başkanı Halil Ahmet Çolak ise kendisini Kızılay ile tanıştıran, Ramazan Saygılı’ya teşekkür ederek, “Beni Kızılay’la tanıştıran,  uzun  süre Yönetim Kurulu  Üyesi  olarak görev yaptığım  Adana şubesinde Genel Merkezimin  takdirleri ile Şube Başkanı olarak görevlendirildim. İyilik yolundaki bu anlamlı görevi el birliği ile omuz omuza daha yukarılara götürmeyi bir görev biliyorum. Değerli genel merkez yöneticilerime ve  Ramazan Saygılı Başkanımızın desteklerine teşekkür ediyorum. Yol uzun yol, bu hayırlı yolda   Allah mahcup etmesin"  dedi

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , , “İYİLİK, , ZİRVESİNE, DOĞRU, MERHAMET, YÜRÜYÜŞÜMÜZ, , DEVAM, EDİYOR”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı