301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Mart 2021 - Çarşamba 16:13 Bu haber 581 kez okundu
 
Jandarma'dan huzur-güven uygulaması
Jandarma'dan huzur-güven uygulaması
ADANA Haberi


Adana İl Jandarma Komutanlığınca; huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, başta asayiş, terör ve kaçakçılık olayları olmak üzere suçların önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve Koranavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesine yönelik alınan tedbirlerin denetlenmesi maksadıyla; 12-13-14 Mart 2021 tarihinde sorumluluk bölgesinde Huzur-Güven Uygulaması icra edilmiştir.

Söz konusu uygulamalar neticesinde; (10.322) şahıs sorgulanmış, sorgulamalar sonucu (24) şahıs yakalanmıştır. Yapılan uygulamalarda (187) gram Toz Esrar Maddesi, (101) gram Kubar Esrar Maddesi, (5) adet Uyuşturucu Hap ile suç konu olabilecek çeşitli malzemeler ele geçirilmiştir.

        Trafik timlerince yapılan uygulamalarda toplam (16.683) aracın kontrolü yapılmış, (265) araç/sürücüye cezai işlem uygulanmış, (87) araç trafikten men edilmiştir.

       Ayrıca 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282’nci maddesi gereği Sokağa Çıkma Kısıtlamasını İhlal ettiği tespit edilen (11), Sosyal Mesafe Kuralına Uymayan (18) ve Maske Takmayan (3) şahsa toplam (65.819) TL. İdari Para Cezası uygulanmak üzere tutanak tanzim edilerek tutanaklar mülki makamlara gönderilmiştir.

       Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

      

      

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Jandarma'dan, huzur-güven, uygulaması,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı