301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Eylül 2021 - Perşembe 21:59 Bu haber 665 kez okundu
 
Jandarma yeni eğitim ve öğretimde okulları denetledi
Jandarma yeni eğitim ve öğretimde okulları denetledi
ASAYİŞ Haberi


Adana İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; 2021-2022 yılı Eğitim-Öğretim Döneminin başlamasıyla birlikte sorumluluk bölgesinde bulunan okullar ve çevresinde ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın daha güvenli eğitim-öğretim ortamlarında yetiştirilmeleri ve suça sürüklenmesinin önlenmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması, eğitim ve öğretimlerinin güvenli bir şekilde sürdürmeleri maksadıyla (47) Jandarma Asayiş Timi, (23) Jandarma Trafik Timi, (3) Jandarma Motosiklet Asayiş Timi ve  (2) Jandarma Köpek Timi ile katılımıyla okullar çevresi ile servis araçlarına yönelik denetimler yapılmıştır.

Yapılan denetimler esnasında öğretmen ve öğrencilere suçtan korunma ve güvenlik konularında bilgilendirme yapılmış, lise seviyesinde öğrenim gören kız öğrencilerimize KADES broşürleri dağıtılarak uygulamanın önemi ve kullanım şekilleri anlatılmıştır. Ayrıca ilk ve ortaokul öğrencilerine Jandarma Çocuk Dergisi dağıtılarak okulun ilk günü heyecanlarına ortak olunmuştur.

        

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Jandarma, yeni, eğitim, ve, öğretimde, okulları, denetledi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı