301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Haziran 2021 - Cumartesi 18:57 Bu haber 562 kez okundu
 
Kärcher Patili Dostlarımızı Yalnız Bırakmadı
Kärcher Patili Dostlarımızı Yalnız Bırakmadı
AKTUALİTE Haberi


Dünya temizlik teknolojileri devi Kärcher, Türkiye’nin en büyük hayvan barınağı olan Yedikule Hayvan Barınağı’nı profesyonel ekibi ve cihazları ile temizledi. Kärcher Türkiye’nin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği “Hayvan Barınağı Temizleme” projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikle, barınakta yaşayan binlerce kedi ve köpeğin yaşam alanları hijyenik hale getirildi.

Dünya temizlik teknolojileri devi Kärcher, Türkiye’nin en büyük hayvan barınağı olan Yedikule Hayvan Barınağı’nı profesyonel ekibi ve cihazları ile temizledi. Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gökmen ve Yedikule Hayvan Barınağı Gönüllü Yöneticisi Meral Olcay’ın da katılımıyla gerçekleştirilen temizlikle, barınaktaki 2000’den fazla kedi ve köpeğin hijyenik bir yaşam alanına kavuşması sağlandı. Sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde düzenli periyotlarla hayvan barınaklarını temizlemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökmen, şunları aktardı:

“Barınaktaki canlılar için herkesin yapabileceği bir şey var”

“Hijyenik ortamlarda yaşamak insanlar kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Kärcher Türkiye çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada amacımız hem barınaktaki dostlarımıza dikkat çekmek hem de herkesin onlar için yapabileceği bir şeylerin mutlaka olduğunu hatırlatmak. “Hayvan Barınağı Temizleme Projesi” çalışmamız çerçevesinde mümkün olduğunca çok sayıda canlının yaşam alanını daha da iyileştireceğiz.

Temizlik sağlık, sağlık mutluluktur. Mutluluk her canlının hakkı. Bu anlamda, hayvan dostlarımızın hayatına dokunarak, onların yaşam alanlarını iyileştirmede katkı sağlıyor olmaktan Kärcher Türkiye ekibi olarak büyük bir mutluluk duyuyoruz.”

Kärcher Türkiye, Yedikule Hayvan Barınağı’nı basınçlı yıkama makinelerinden farklı kategorilerdeki süpürücülere, ıslak kuru elektrikli süpürgelerinden basınçlı yıkama makinelerine kadar, barınağın sağlıklı ve tertemiz olması için gerekli tüm cihazlarını seferber etti. Kärcher TürkiyeYedikule Hayvan Barınağı’na ayrıcadış alan temizli için elektrikli süpürge, basınçlı yıkama makinesi ve hortum da hediye etti.Etkinlik sonrası barınaktaki sevimli dostlarımız, Kärcher Türkiye ekibinin kendileri ile oyunlar oynaması kadar tertemiz yuvalarına kavuşmuş olmanın mutluluğunu da yaşadılar.

Kärcher hakkında:

1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulan KÄRCHER, temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra temizlik kimyasalları ve deterjanları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 67 ülkede, 110 şirketi, 12 bini aşkın çalışanı ile KÄRCHER, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. Ürün geliştirmeden ambalajlamaya, üretim faktörlerinden çevreye kadar sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimseyen KÄRCHER, bu çerçevede tüm ürünlerinde enerji verimliliğine, daha az plastik veya alüminyum kullanımına önem vermektedir. Özellikle profesyonel segmentteki ürünleri daha az su ve elektrik tüketimi, daha az atık su üretimi, daha sessiz çalışma gibi özelliklere sahip KÄRCHER’in yüksek verimli, uygulamaya özel ve çevre dostu deterjanları ise biyolojik olarak parçalanarak atık su kirliliğini azaltmaktadır.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kärcher, Patili, Dostlarımızı, Yalnız, Bırakmadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı