301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Temmuz 2021 - Perşembe 20:12 Bu haber 248 kez okundu
 
KIZILAY ORMAN YANGINLARININ YANINDA
KIZILAY ORMAN YANGINLARININ YANINDA
GÜNDEM Haberi


KIZILAY ORMAN YANGINLARINDAN  ETKİLENENLERE DESTEK OLUYOR

Antalya’nın Manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan yangınlar sonucu afet uzmanlarıyla bölgede yardım çalışmaları yürüten Kızılay, Muğla’nın Marmaris ilçesi, Osmaniye, Adana ve Mersin’deki orman yangınlarından etkilenenlere ve çalışanlara destek oluyor.

 

 

Yurdun güneyinde farklı noktalarda meydana gelen orman yangınları vatandaşları olumsuz etkiledi. Orman yangınları bölgelerinde çalışma yürüten ekiplere ve mağdur olan vatandaşlar için Kızılay’ın afet uzmanı ve gönüllülerinden oluşan ekipleri ise yardım ulaştırmak için seferber oldu. Kızılay, Antalya’nın Manavgat ilçesi, Muğla’nın Marmaris ilçesi, Adana, Osmaniye ve Mersin’de meydana gelen orman yangınlarından etkilenenler ile yangına müdahale eden ekiplere beslenme desteği veriyor. 

 

 

 

Kızılaycılar Seferber Oldu

 

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınından etkilenenlere yardımlarını sürdüren Kızılay, Osmaniye’nin Kadirli ilçesi ile Karacalar mevkiinde, Adana Aladağ’da, Mersin’in Silifke ilçesinde, Muğla’nın Marmaris ilçesinde, orman yangınlarında da ekipleriyle çalışma yürütüyor. Şubeleri,  afet uzmanları ve gönüllülerini orman yangını bölgelerine seferber eden Kızılay, mobil beslenme araçları, sahra mutfakları ve bölgelerde bulunan aşevlerinde yaptığı hazırlıklarla beslenme yardımları yapıyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: KIZILAY, ORMAN, YANGINLARININ, YANINDA,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı