301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Kasım 2021 - Pazar 20:48 Bu haber 1102 kez okundu
 
Karalar: "Trafiği rahatlatmak için alternatif yollar yapacağız"
Karalar: "Trafiği rahatlatmak için alternatif yollar yapacağız"
GÜNDEM Haberi


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için alternatif yollar yapılacağını söyledi.

Başkan Karalar, hafta sonunu bir dizi inceleme ve ziyaretle geçirdi. Türkmenbaşı Bulvarı otoban bağlantısında süren çalışmaları denetleyen Başkan Karalar, Büyükşehir ekiplerinin aylardır gece gündüz bölgede çalıştığını belirtti. Karalar, “Bölgede Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı büyük işlerden birini gerçekleştiriyoruz. Pahalı, zor, zahmetli ve uzun süren bir iş. Trafik bu noktada gündüz yoğun olduğu için daha çok gece çalışıyor ekiplerimiz. Yakın zamanda işi bitirmeyi planlıyoruz. Böylece trafik burada bir nebze rahatlayacak” dedi.

Başkan Zeydan Karalar daha sonra Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafiği rahatlatması amacıyla yapılacak, Göl Mahallesi’nden Aşıklar Bulvarı’na ve Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanacak yol güzergahında açıklamalarda bulundu. Karalar, “Burası yeni ihaleye çıktığımız ve Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltacak bir bulvar. Ordu Evi’ni geçtikten sonra başlayacak ve Aşıklar Bulvarı ile Süleyman Demirel Bulvarı’nı bağlayacak olan bir bulvar. Göl Mahallesi’nin hemen arkasından geçecek. Menderes Bulvarı’nı ve Turgut Özal Bulvarı’nı rahatlatacak. Ayrıca Menderes Bulvarı’na gidilen yol çok kısalacak. Burası KDV dahil 30 milyon liraya mal olacak. Alternatif yollar yapıyoruz. Arkadaşlarımız şantiyeyi kurdu ve çalışmaya başladı” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karalar:, "Trafiği, rahatlatmak, için, alternatif, yollar, yapacağız",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı