301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Kasım 2021 - Pazartesi 20:06 Bu haber 379 kez okundu
 
Karataş Kültür ve Turizm Platformu Aylık Toplantısını Yaptı.
Karataş Kültür ve Turizm Platformu Aylık Toplantısını Yaptı.
KÜLTÜR SANAT Haberi


Karataş Kumluk Tabiat Parkı içerisinde bulunan Şahin Tepesinde yapılan kahvaltılı toplantının ev sahipliğini Platform üyesi Kerem Kuzucu yaptı. Toplantıya Platform başkanı Teyfik Kısacık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul ile üyeler Kerem Kuzucu, Uğur Armağan Üzer, Hüseyin Başcı, Mehmet Arslan, Serkan Kaymaz, Metin Buğa, Ahmet Dinibütün, Hüseyin Yerkel, Cemal Aytekin ve Mustafa Kumlu katıldılar.

Karataş'ın marka imajının oluşturulması için atılması gereken adımların ve var olan problemlerin çözümü hususları görüşüldü. Öncelikli konular arasında Madde bağımlılığına karşı alınması gereken önlemler, ilçede bulunan turizm tesislerinin denetlenmesi, ilçe merkezindeki tarihi Han alanının gün yüzüne çıkarılması, yapılan kamu hizmet binalarının otoparklarının bulunmaması sorunu ve eğitime kapalı olan Çukurova Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’na ait yerleşkenin en yararlı olacak şekilde değerlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulunularak, gerekli çalışmaların biran önce uygulanması konusunda kararlar alındı.

Karataş Kültür ve Turizm Platformu, ilçenin gelişimi için parmak basılan konuların çözümü noktasında Karataş turizminin gelişimi ile birçok sorunun önüne geçilebileceği konusunda fikir birliğine vardı.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karataş, Kültür, ve, Turizm, Platformu, Aylık, Toplantısını, Yaptı.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı