301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Mart 2022 - Çarşamba 18:54 Bu haber 495 kez okundu
 
Karataş ve Adana Turizm Birliği’ne plaket ve teşekkür belgesi
Karataş ve Adana Turizm Birliği’ne plaket ve teşekkür belgesi
ASAYİŞ Haberi


Ceyhan Emniyetine araç desteğinden ötürü Karataş ve Adana Turizm Birliği’ne plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde hayırseverler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne  7 otomobil ile 3 motosiklet bağışladı. Bu bağışları yapanların arasında Karataş ve Adana Turizm Birliği de yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda bu araçlar teslim edildi. Ardından ise emeği geçenlere Ceyhan Kaymakamlığı ve Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Karataş ve Adana Turizm Birliği adına Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Alper Tunga Berberoğlu tarafından hazırlatılan teşekkür plaketleri ve teşekkür belgeleri Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve aynı zamanda Karataş ve Adana Turizm Birliği Yöneticisi olan Zafer Koç’a takdim edildi.

Karataş ve Adana Turizm Birliği Başkanı Necip Topuz adına plaket ve teşekkür belgesini alan Zafer Koç, AK Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis oturumunda Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Alper Tunga Berberoğlu’nun selamı ile plaketleri Başkan Necip Topuz’a takdim etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karataş, ve, Adana, Turizm, Birliği’ne, plaket, ve, teşekkür, belgesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı