301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Kasım 2021 - Perşembe 21:40 Bu haber 424 kez okundu
 
Karı-koca aynı gün avukat oldular
Karı-koca aynı gün avukat oldular
GÜNDEM Haberi


Aynı hukuk fakültesine aynı yıl başlayıp aynı yıl mezun olan, staj yaparken evlenen Yiğit Ali Tatlı ve Ceren Demirtaş Tatlı, aynı gün Adana Barosundan törenle avukatlık ruhsatlarını aldı.

Adana Barosunda stajlarını başarıyla tamamlayan 19 avukat için Adana Adliyesi Konferas Salonu’nda tören düzenlendi. Törene Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Gül Yalçın Aslan, Av. Neval Yurtdaş, Av. Erkan Çetin ve Av. İlker Güzel ile genç avukatlar, aileleri, yanlarında staj yaptıkları avukatlar ve konuklar katıldı.

BAROLAR BİRLİĞİ SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

Ruhsat töreninde konuşan Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, mesleğe adım atan avukatların başarılı olacaklarından kuşku duymadığını söyledi. “Meslektaşlarımızın her zaman arkasındayız” diyen Başkan Av. Gökayaz, yaklaşan Barolar Birliği genel kurulu ve seçimler hakkında da konuştu. Başkan Av. Semih Gökayaz, “Türkiye genelinde baroların genel kurulları tamamlandı. Sadece Karaman Barosu’nun genel kurulu kaldı. Karaman’da da genel kurul yapıldıktan sonra Türkiye Barolar Birliğinin seçim süreci hızlanacak. Avukatlık mesleğinin onuruna ve bağımsızlığına yakışır bir TBB Başkanı ve yönetimini hep birlikte oluşturacağız” dedi.

2015’TEN BU YANA AYNI YOLDALAR

Törende, 2 ay önce evlenen Yiğit Ali Tatlı ve Ceren Demirtaş Tatlı çifti farklı bir heyecan yaşadı. Aynı hukuk fakültesinden mezun olan Tatlı çifti, ruhsatlarını alıp cübbelerini giyerek avukat oldu. Ceren Demirtaş Tatlı, törene katılanların ilgisini çeken öykülerini şöyle anlattı: “Ben Muğlalıyım, eşim ise Adanalı. 2015 yılında Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde aynı sınıfta eğitime başladık. 2020 yılında da birlikte mezun olduk. Öğrenciyken başlayan arkadaşlığımızı nikah masasına taşıdık ve geçtiğimiz Eylül ayında evlendik. Farklı avukat bürolarında yaptığımız stajları tamamlayarak bugün birlikte avukat olduk” dedi. Genç çift, ortak avukatlık bürosu açmayı planladıklarını söyledi.

Adana Barosunun ruhsatname töreninde şu isimler yemin edip cübbe giyerek avukatlığa adım attı: Ece Ertit, Bahar Kardaş, Elif Andaç Cömert, Tuğçe Çirkin, Kerem Kocaman, Eda Nur Kaya, Asena Akcura, Ceren Demirtaş Tatlı, Yiğit Ali Tatlı, Ahmet Reha Gülen, Ayşe Nur Duru, Bahar Sarı, Büşra Başoğlu, Çiğdem Enni, Merve Tuncar, Mehmet Can Orhan, Murat Ersinadım, Buket Özbek ve Cebrail Akgün.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Karı-koca, aynı, gün, avukat, oldular,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı