301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Nisan 2022 - Cuma 14:55 Bu haber 207 kez okundu
 
Kısacık; 23 Nisan ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacak"
Kısacık; 23 Nisan ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacak"
SİYASET Haberi


Sadullah KISACIK: “23 Nisan ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan ettiği gündür.”

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah KISACIK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kısacık, mesajında şu açıklamalarda bulundu.

Bugün demokrasimizin temelinin atılışının, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin açılışının 102. yıl dönümü. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Farklı toplumsal ve siyasi fikirlere sahip milletvekillerinden oluşan ilk meclisimiz, “istişare, tartışma ve ortak akıl zemininde” zorlu şartlara rağmen bütün iktidarı eline alarak, olağanüstü savaş yetkilerinini denetleyerek ve özgün bir dış politika oluşturup takip ederek uyum içinde çalışmıştır. Halkımızın takdiri ile kendisini besleyen, toplumsal ve siyasal fikirlerimizin temsil edildiği TBMM, tüm sorunlarımızın, ortak bir mecrada demokrasi zemininde çözüldüğü – çözülmesi gereken- kurumdur. Bu yönüyle de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği üzere: “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir”, sözünün vücut bulmuş halidir. Demokrasimiz bir kişiye değil milletimize aittir ve milletimize hizmet etmelidir.

Bugün aynı zamanda geleceğimizin, çocuklarımızın günüdür. Gülüşleriyle ve hatta ağladıkları bazı durumlarda bile masumiyet ve saflıklarıyla bizleri güldüren, bizlere moral olan çocuklarımızın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir hayatı hakettiği düşüncesinden hareketle, sevgiyi ve barışı temsil ettiklerine inandığı çocuklarımız için, bugünü, ülkemiz ve Dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmiştir. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğimizin tescillendiği gün olan 23 Nisan’ın, geleceğin umudu olan çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara duyulan sonsuz güveni göstermektedir.

Demokrasimizin temsil edildiği meclisimizin açılışının kuruluşunda emeği geçen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, fikirleri ve faaliyetleri ile mecliste milletimizin bağımsızlığı için çaba harcayan milletvekillerimizi, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını en içten sevgilerimle kutluyorum.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kısacık;, 23, Nisan, ezelden, beri, hür, yaşayan, milletimizin,, ebediyete, kadar, hür, yaşayacak",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı