Haber Detayı
17 Nisan 2022 - Pazar 15:16 Bu haber 441 kez okundu
 
Köklü Değişim Adana Temsilciği İftar Programı Düzenledi
Köklü Değişim Adana Temsilciği İftar Programı Düzenledi
GÜNDEM Haberi


Köklü Değişim Adana Temsilciliği’nin düzenlediği iftar programında STK,  Siyasi Parti Temsilcileriyle, iş adamları ve esnaflar bir araya geldi.

Her yıl Ramazan ayını farklı bir tema ile değerlendiren bu senenin temasını da 'Ramazan Teslimiyet Zamanı' olarak belirleyen Köklü Değişim Türkiye’nin birçok ilinde bu başlık altında iftar programları düzenlemeyi sürdürüyor.

Adana’da gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında Köklü Değişim Medya Adana Temsilcisi Aziz Terzi bir teşekkür ve selamlama konuşması yaptı.

Terzi’nin ardından Köklü Değişim Medya Genel Koordinatörü Mahmut Kar, bir konuşma yaparak; İnsanın yaşantısının her anında amasız ve hesapsız bir şekilde Allah’ın hükümleri ile hükmetmesi gerektiğini söyledi.

İslâm'ın bir hayat nizamı olduğunu ve her Müslüman’ın bu nizama teslim olmasını gerektiğini vurgulayan Kar konuşmasında; Allah'ın vaadine, Rasulullah'ın müjdesine teslimiyetin önemine de değindi.

İftar yapılmasının ardından eda edilen akşam namazının sonrasında misafirler de bir süre Ramazan ayı ve çeşitli konular üzerinde istişareler yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Köklü, Değişim, Adana, Temsilciği, İftar, Programı, Düzenledi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı