301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Haziran 2021 - Pazartesi 21:23 Bu haber 417 kez okundu
 
Korumalar her yerde sorun çıkardı
Korumalar her yerde sorun çıkardı
SİYASET Haberi


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ve esnafı ziyaret etti. Zeydan Karalar ziyareti sırasında ise ilçe belediye başkanı ve milletvekillerinin makama girmek için korumalarla verdiği uzun mücadele saniye saniye kameralara yansıdı.

Akşener, bir dizi ziyaret için öğle saatlerinde karayolu ile Adana'ya geldi. Önce  ilçe esnafını ziyaret eden Akşener, ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. Akşener, Karalar ve beraberindeki heyet belediyede makam odasına çıkarken, bu sırada Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP ile İyi Parti Milletvekilleri ve bazı basın mensupları içeri alınmadı.

Başkan Çetin ve milletvekilleri korumalar ile yaklaşık 5 dakika içeri girmek için mücadele verirken bu anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Ziyaretin ardından basın toplantısı düzenleyen Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan memnun olduklarını söyledi. Ardından kendisini bekleyen partililerle selamlaşan Akşener, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde de esnaf ziyareti yaparak kentten ayrıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Korumalar, her, yerde, sorun, çıkardı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı