301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Aralık 2020 - Pazartesi 16:03 Bu haber 411 kez okundu
 
KOVA BURCUNDA JÜPİTER VE SATÜRN BULUŞUYOR
KOVA BURCUNDA JÜPİTER VE SATÜRN BULUŞUYOR
AKTUALİTE Haberi


21 ARALIK HAFTASI BURÇ YORUMLARI 

 

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, yeni haftanın ilk gününde burçların sizlere ne gibi işaretler verdiğini açıkladı. Hafta boyunca dikkat etmeniz gerekenler neler? Aşk, ekonomi, aile ve sağlık gibi konularda burcunuz bu hafta ne diyor? İşte, burcunuzun nasıl bir hafta geçirebileceğini merak edenler için 19 Ekim haftası burç yorumları.

 

 

 

Birçok konuda farklı döngülere giriyor olacağız. Sırasıyla her birine değinerek haftayı değerlendiren Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, haftanın en önemli vurgusunun “21 Aralık” Pazartesi günü olduğunu söylüyor.

 

 

 

21 Aralık 13:02 itibariyle Güneş Oğlak Burcu’na geçiyor… İyi ki doğdunuz Oğlak Burçları! İdrakimizin yönü değişiyor. Kişisel haritalarınızda Oğlak Burcu hangi evde ise o ev konularında idrake ulaşacaksınız. O konularda görev bilinciniz artacak ve o ev konularında artık eserinizi yaratmaya odaklanabilirsiniz.

 

 

 

Merkür ise bu hafta Oğlak burcu transitine başlıyor. Astrolojide toplumsal gezegen olarak adlandırdığımız, kişisel gezegenlerimizle jenerasyon gezegenlerinin tam ortasında kalan Jüpiter ve Satürn 20 yılda bir buluşurlar. Bu süreç her 20 yılda bir yeni döngüler yarattığını ifade eder. 21 Aralık 2020’de saat 21:20 itibariyle Kova Burcunda Jüpiter ve Satürn buluşuyor.

 

 

 

Kişisel haritalarınızda Kova Burcu hangi evinizi kesiyorsa o ev konularında yeni başlangıçlar olacak. 20 yıl boyunca yeni bir döngüye giriyor olacaksınız. 20 yıl geriye dönüp baktığınızda hayatınızda neler olmuş? Hatırlayalım…

 

 

 

Nerede keşfe çıkacaksınız?

Nereden umutlanacaksınız?

Nerede kökleneceksiniz?

Nereden sınırlanacak?

Nerede sınırlandıracaksınız?

 

 

Yaşam içerisindeki mücadelemizin temsilcisi Mars gezegenimizdir. 23 Aralık 2020’de jenerasyon gezegenimiz olan Plüton ile kare açısı kesinleşiyor. Kare açılar yaşam içerinde bizleri hırslandırır ve zorlar. Kişisel tatminleriniz için baskı kurar ve bu alanlarda zorlar. Yaşamınızın içerisinde ruhunuzu rahatsız eden ve huzurunuzu kaçıran ne varsa o alanlarda sistemsel olarak değişimlere gitmeniz konusunda manipüle edebilir. “Ya bu diyardan gidecek ya da bu deveyi güdeceksiniz.” Örneğin; çalıştığınız iş yerinde engellendiğinizi, gücünüzü ya da fikirlerinizi ortaya koyamadığınızı düşünelim. Bugüne kadar ne yaptıysanız bir sonuca varamadınız ve sivrilme şansını yakalayamadınız. Ve artık bu durum sizi yıldırdı, sevdiğiniz işten soğudunuz belki de. Şimdi bakış açınızı değiştirmenin zamanı geldi… Çünkü bugüne kadar soruna odaklanmıştınız… Dönüp kendi içinize sormadınız… Gerçekte ne istiyorum? Ne için mücadele ediyorum? İçime dönüp bakıp sorduğumda gerçekte bu işi istiyor muyum? Ve evet şimdi çözüme odaklanıyorsunuz… Bir mücadele ve bir cesaret gösterecekseniz dış etkenleri unutup gözlerinizi kapatın… Kendinizi nerede görmek istediğinizi canlandırın ve işte çözüme ulaştınız…

 

 

 

“Bizi şartlardan çok ruh yapımız mutlu kılar.” demiş ünlü düşünür Voltaire

 

 

 

Haftaya, Güneş tutulmasının etkisinde devam edeceğiz. Ateş elementinde gerçekleşen tutulma yaşama tutunma şeklinizi yansıtmaya devam edecek. Hangi alanlarda var olacak ve hangi alanlarda girişim sergileyeceksiniz.

 

 

 

Duygu durumlarınıza değinecek olursak; hafta genelinde yeni girişimler, yeni stratejiler ve yeni fikirler üzerine eğilmek isteyebilirsiniz. İçgüdüsel olarak keyif konfor alanlarınızı düşünecek, parasal anlamda kendinizi garanti altına almak isteyebilirsiniz. Diğer yandan yeni iletişim kanalları geliştirebilir, olan ilişkilerinizi de pekiştirmek ve sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

 

 

 

 

Koç Burcu Yükselen Koçlar

 

Bu hafta özellikle maddi konularda yoğun çaba ve sıkıntıların ardından emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda acı tatlı yaşanmışlıkların bitmesi olanak tanıyacak etkiler olabilir. Yeni deneyimlerin ortaya çıkabilir. Aynı zamanda yaşamınıza girecek olan sadık, cömert, cesur ve çok yetenekli biri tarafından derinden etkilenebilirsiniz. Yeni tanışmalara, yeni heyecanlara, yeni arkadaşlıklara açık olabileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kariyerinizle ilgili plan programlarınızı gözden geçirmenize vesile olabilir. Jüpiter-Satürn kavuşumu umut ettiklerinize ilgili yeni başlangıçlara vesile olacak. Hedeflerinize ulaşacak gücü ve cesareti bulmanız için Mars-Plüton karesi devreye girecek.

 

 

 

Boğa Burcu Yükselen Boğalar

 

Yaşamınızda yer alacak yeni bir geçişin olumlu seyretmesi sizi heyecanlandırabilir. İkili ilişkilerde karşılıklı güven ve yoğun duygular açığa çıkabilir. Hayatınızda birisi varsa aranızdaki bağların kuvvetlenmesine vesile olacak. Hayatınıza eşlik eden biri yoksa güven duyabileceğiniz yaklaşımlar olabilir. Toplumsal kurallara uyma zorunluluğu, kendinizi kısıtlanmış hmenize vesile olabilir. Fakat bu durumun geçici bir dönem olduğunu unutmamalısınız. Maddi konularda çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Başarı ve isteklerinizin gerçekleşmesi ile sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle birlikte yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ya da yeniden eğitim almakla ilgili kendinizi sistematize edebilirsiniz. Satürn-Jüpiter kavuşumu kariyer planlamanızla ilgili, statü değişikliklerine vesile olabilir. Eski düzeni yıkıp yeni düzene geçmekte zorlanıyorsanız Mars-Plüton karesi bu konularda sizi cesaretlendirecek.

 

 

 

İkizler Burcu Yükselen İkizler

 

Özel hayatınızda dikkatli ve temkinli davranmanız gereken bir hafta sizi bekliyor olacak. İsteksizlik ve planlarınızın engellenmesi duygusal dünyanıza dair inancınızı yitirmenize vesile olabilir. Özellikle ikili ilişkilerde fikir ayrılıkları, çelişkiler ve engellerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve sorunlarla karşı karşıya kalmamak için sözlerinizi ince eleyip sık dokumanız gerekebilir. Maddi dünyanızda ahlaki değerlerinizin ve iyi niyetinizden sınanabileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna seyriyle al-ver dengenizin hesabını tutma eğilimleri gösterebilirsiniz. Hesap kitap yapmak isteyebilir, yıllık planda kayıp ve kazançlarınızı gözlemlemek gerekebilir. Jüpiter-Satürn kavuşumu farklı eğitim kanallarına yönelmenize vesile olabilir. Eğitmenseniz eğitim projeleri geliştirebilir, eski olanı yeni olanla revize etmenize olanaklar yakalayabilirsiniz. Farklı projeler ve farklı kanallar yakalamanıza vesile olabilir. Mars-Plüton karesi bugüne kadar umut edip yapamadıklarınız noktasında sizleri cesaretlendirecek enerjileri size taşıyabilir. Size cesaret verecek yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışacak cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

 

 

 

Yengeç Burcu Yükselen Yengeçler

 

Bu hafta düzensiz uyku, kabus ve vesveseler sizin enerjinizi tüketebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ancak her şeye rağmen mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. Kolay ve aşılması zor olmayan acılarınız için destek almak her şeyin yoluna girebileceği durumlara olanak tanıyabilir. Olumlu bir döneme girmek ve şansınızın yaver gitmesi kendinizi güçlü hmenize vesile. Ayrıca duygusal dünyanızın yenilenmesi, yeni bir aşk, yeni bir tanışma, yeni bir arkadaşlık gibi durumların yaşanması yaşamınıza heyecan katabilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle evlilik, ortaklık alanlarında daha kuralcı yaklaşımlara sevk edebilir. Jüpiter-Satürn kavuşumu belirli yaşam alanları konusunda sınırlamalara giderken belirli konularda da şans getirebilir. Mars Plüton Karesi ikili ilişkilerdeki gelenekselce yaklaşımlarınızı törpülemeniz için cesaretlendirebilir ve tercih yapabilme iradesi kazanmanıza vesile olabilir.  

 

 

 

Aslan Burcu Yükselen Aslanlar

 

Bu hafta duygusal dünyanızda çatışmalar, gerilimler, şok olaylar, kötü etkileşimler, umutsuzluğa kapılmak gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat akıl, mantık ve irade gücü bazı bağımlılıklarınızdan, sıkıntılarınızdan kurtulmanıza olanak tanıyabilir. Sabırlı ve yeni heyecanlara açık olma gibi durumlar içerisine girebilirsiniz. Hassas bir ruh hali içerisine girebilirsiniz. Derin düşüncelere dalarak, gelecekle alakalı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle maddi dünyanızla alakalı destek görebilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle daha sistematik çalışma isteğine bürünebilirsiniz. Her şeyi vaktinde hazır görmek isteyebilirsiniz. Rutin hayatınızda sağlayacağınız düzenin de belirli kuralları olması gerektiği kanaatine varabilirsiniz. Jüpiter-Satürn kavuşumu ikili ilişkiler konusunda artık daha bağımsız hareket edilebileceği konusunda sizleri cesaretlendirebilir. Ya da kurumsallaşmak, kurum hali olmanıza vesile olabilir. Kendinize sınır koyduğunuz ve “vakti geldiğinde her şey olacağına varır” dediğiniz konuları gündeminize almanıza olanak tanır. Mars Plüton karesi mesleki anlamda yeni ufukları keşfetmekle ilgili cesaretlendirebilir. Güçlenip hareket kabiliyetinizi elinize almanız gerektiği konusunda da tetikleyebilir.   

 

 

 

Başak Burcu Yükselen Başaklar

 

İsteklerinizin gerçekleşmesi, hedeflerinize ulaşmak gibi konularda zaman zaman korku ve endişeleriniz açığa çıkabilir. Emeklerinizin karşılığını görememek gibi umutsuzluklara kapılabilirsiniz. Özellikle maddi dünyanızla alakalı endişe, gerilim, kaygı, durağanlık gibi sizi karamsarlığa sürükleyebilecek ruh hali içerisine girebilirsiniz. Hayatınızda bir denge ve düzene ulaşabilmek için mantıklı kararlar alarak çözüm elde edebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler, alınabilecek yeni kararlarla, maddi dünyanızda daha dengeli, düzenli ve verimli bir hafta geçirmenize olanak tanıyabilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle hobileriniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartacak konulara daha çok eğilebilir ve kararlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Jüpiter-Satürn kavuşumu çalışma ortamı hanenizde devrim niteliği taşıyacak ve sizi sınırlayan, zamanınızdan çalan ne varsa artık buna dur diyebilirsiniz. Dur dediğiniz konularda bu kavuşum kendi şansınızı yaratma şansı yakalamanıza vesile olabilir. Mars-Plüton karesiyle de desteklendiğinizi fark edeceksiniz.

 

 

 

Terazi Burcu Yükselen Teraziler

 

Büyük sorunların bile kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz. Birtakım olumsuzlukların aşılmasıyla kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Riskleri göze alarak, başarı vaat eden girişimlere adım atabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve buna bağlı olarak hayatınızı yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. Gerçekleşebilecek başarı ve bolluğun ilk adımlarını atabilirsiniz. Maddi dünyanıza yoğunlaşmak, duygusal dünyanızda kendinizi yalnız hmenize vesile olabilir. O yüzden duygusal dünyanıza da gerekli zamanı ayırmanızda yarar var. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle aile içerisindeki otoritenizi geri kazanabilir ve artık kendi kurallarınızı uygulamak istediğinizden dem vurabilirsiniz. Jüpiter-Satürn kavuşumu kendinizi kısıtladığınız konularda seçim yapma aşamasına getirebilir. Mars-Plüton karesi hane içerisindeki erteleyip ötelediğiniz tadilat, inşa işlemlerini gündeminize taşıyabilir ve mecburi kılabilir.

 

 

 

Akrep Burcu Yükselen Akrep

 

Duygusal dünyanızla alakalı konularda yoğun ve derin bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz. Hayatınızda var olan bir ilişki söz konusuysa, bağların giderek güçlenmesiyle romantik bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. Duygulardaki dalgalanmaların getirdiği iyimserlik ve hoşgörüyle çevrenize pozitif enerji yayabilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu; yanlış tercih yapmamak olacak. Uygun olmayana eğilim göstermek ve tutkulu tavrınız sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. İsteklerinize ulaşmak, hayalini kurduğunuz bir şeyin gerçeğe dönüşmesi mutluluk hali içerisinde olmanıza neden olabilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişiyle iletişimde “Söz senettir” diyecek ve “Sözünün eri” olacaksınız. Jüpiter-Satürn kavuşumu evinizle ilgili ya da köklenme ihtiyacınızla ilgili konularda destekleyebilir. Mars-Plüton karesi kardeşler, kuzenler ve akrabalarla ilgili alacağınız haberler hususunda sizleri zorlu mücadelelere itebilir.

 

 

 

 

 

Yay Burcu Yükselen Yaylar

 

Hayatınızda başarı ile ilerleyen yeni girişimlerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. Maddi konularda kazancınızın artıyor. Zihinsel olarak ciddi anlamda rahatlamalar olabilir. Geleceğe yönelik sağlıklı planlar yapmanıza vesile olabilir. Risk alabilir ve özellikle yeni ortaklıklarda başarı elde edebilirsiniz. Alacağınız destek vesilesiyle hayatınızdaki umutsuzluk ve sıkıntı kavramlarından uzaklaşabilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi kendi kişisel değerlerinizi ön plana çıkarmanıza vesile olabilir. Bugüne kadar kazanç kapılarınızdaki hakkınızı talep etmemiş olmanız, bugünden sonra da etmeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Jüpiter-Satürn kavuşumu iletişim kanallarınızı kuvvetlendirebilir. Bu alanda yeni alanlar keşfedebilirsiniz. Yeni iletişim kanalları keşfetmek faydalı olabilir. Mars-Plüton karesi kendinizi daha değerli hmenize vesile olacak becerilerinizi ön plana çıkartmanıza vesile olacak.    

 

 

 

Oğlak Burcu Yükselen Oğlak 

 

Kolay kazanılan gelir ya da beklenmedik kazançlarla alakalı maddi konularda rahatlamalarınızın olabilir. Bu bir miras olabilir. Beklemediğiniz yerden gelen paranın ekonomik anlamda hayatınıza etkisi kendinize olan güveninizi arttırabilir. Duygusal dünyanızda ümitsizlikler ve hayal kırıklıkları ile alakalı durumlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler hususunda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Merkür’ün sizin burcunuza geçişiyle kendinizden daha emin konuşmalar içerisinde bulunabilirsiniz. “Ben her şeyin üstesinden gelebilirim, kimseye ihtiyacım yok” diyebilir yersiz ego savaşlarına girebilirsiniz. Jüpiter-Satürn kavuşumu maddi konularda almadan vermenin sadece Allah’a mahsus olduğunu hatırlatabilir. Yaptığınız işlerde bir aldıysanız bin vermek bereketinizi arttırabilir. Marsü-Plüton karesi imajınızı yeniletme isteği içerisine sokabilir.             

 

 

 

Kova Burcu Yükselen Kova

 

Hayatınızın bu dönemi durgunluğun ve hareketsizliğin gerekli olduğunu hatırlatabilir. İçsel anlamda yoğunlaşmaların açığa çıkabilir. Kendinizi dış etkenlere kapatabilirsiniz. İlişkinizi, kararlarınızı veya size yararlı olmayacağını düşündüğünüz bazı inançlarınızı terk edebilirsiniz. Doğru sonuca ulaşmanız için sakinleşip, durup düşünmeniz gerekebilir. İşiniz ya da alacağınız kararların bir süre için dondurulması ve beklemesi gibi kavramlar aslında size çok iyi gelebilir. O yüzden aceleci tavırlar sergilememenizde yarar olabilir. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi inzivaya çekilmek gibi htirebilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmek yeni projeler ve sistemler üretmek için gereken fırsat olabilir. Jüpiter-Satürn kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşecek. İmajınızı yenilemek egoya ve kibre yer vermeden sizi motive edecek olana yönelmek fayda sağlayabilir. Mars-Plüton karesi bir süre yakın çevrenize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.

 

 

 

Balık Burcu Yükselen Balık

 

Mesleki ve maddi alanda sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Kendinize güvenebileceğiniz başarılara sahip olma fırsatı yakalayabilirsiniz. İlk etapta kayıplar söz konusu olabilir. Ancak kaybettiklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alabilirsiniz. Bu durum kendinizi daha başarılı hmenize olanak tanıyabilir. O yüzden hayatınızda ani değişimlere kolay uyum sağlamanızda yarar olabilir. Sıkıntılı bir sürecin bitmesiyle, kendinizi kaygı ve endişelerden uzak daha rahat hissedebileceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Ayrıca duygusal dünyanızın yenilenmesi ya da yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Var olan ilişkinizle romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Merkür’ün Oğlak Burcuna geçişi sosyal çevrenizle aranıza mesafe koymanıza vesile olabilir. Jüpiter-Satürn kavuşumu bugüne kadar görmediğiniz desteği görmenize vesile olabilir ve yeni başlangıçlara imza atacağınız günü planlayabilirsiniz. Mars-Plüton karesi arkadaşlık ilişkilerinizde sizi zorlayan ve manipüle eden fikirlerden kendinizi soyutlamanıza vesile olabilir. Değersizlik hissiyatı uyandıran konularda da  tepkilerinizi daha sert gösterebilirsiniz.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KOVA, BURCUNDA, JÜPİTER, VE, SATÜRN, BULUŞUYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı