301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Haziran 2021 - Pazartesi 20:33 Bu haber 418 kez okundu
 
KOZAN BELEDİYESİ'NDEN KARACAOĞLAN’A SEMT SAHASI
KOZAN BELEDİYESİ'NDEN KARACAOĞLAN’A SEMT SAHASI
GÜNDEM Haberi


Kozan Belediyesi, Karacaoğlan Mahalle’sinde çalışmalarını tamamladığı semt sahasını mahallelinin hizmetine sundu.

 

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda spor tesisleri, çocuk oyun alanları yapımı ve spor aletleri konulması gibi çalışmaların devam ettiğini kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın oyun alanlarını sadece parklarla değil spor alanlarıyla da destekliyoruz. Bu amaçla yeni semt sahalarımızı halkımızın hizmetlerine sunuyoruz. Ayrıca mahalle parklarımıza da spor aletleri yerleştirerek halkımıza spor yapma imkânı da sunmaktayız. Allah’ın izni ile çocuklarımızın güvenle oynayacağı, vakit geçireceği bu alanlarımız ile yeni yaşam alanlarına kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızı sadece Karacaoğlan mahallemiz ile sınırlı olmayıp imkanlar doğrultusunda diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz" dedi.

 

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÖZGAN’A TEŞEKKÜR

 

Karacaoğlan Mahallesi’ne yapılan semt sahasında basketbol ve futbol oynayan çocuklar, eksikliğini htiklerini semt sahasında gönüllerince oyun oynadıklarını belirterek “Yolda top oynamak zorunda kalıyorduk. Şimdi çok güzel bir sahaya kavuştuk. Top oynarken düşsek de bir yerimiz acımıyor. Bizlere bu sahayı yapan Başkanımız Kazım Amca’ya çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Semt Sahasında bir futbol sahası ve bir basketbol sahası ve ailelerin oturabileceği alanlar bulunuyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KOZAN, BELEDİYESİ'NDEN, KARACAOĞLAN’A, SEMT, SAHASI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı