301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Temmuz 2023 - Salı 23:22 Bu haber 316 kez okundu
 
LGS'DE 500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLERDEN VALİ ELBAN'A ZİYARET
LGS'DE 500 TAM PUAN ALAN ÖĞRENCİLERDEN VALİ ELBAN'A ZİYARET
ADANA Haberi


Vali Dr. Süleyman Elban, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda  500 tam puan alan öğrenciler ve öğrencilerin aileleriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 37 bin öğrencinin girmiş olduğu LGS'de tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olan 16 öğrencimizi elde ettikleri bu başarı için tebrik eden Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede hiçbir başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Başarı için özverili çalışma ve üstün gayret gerektiğini vurgulayan Vali Elban, aslolanın bu başarının devamlılığı olduğunu belirtti.

İlimizdeki eğitim yatırımlarının meyvelerini topladıklarını söyleyen Vali Elban, "İlimizin eğitimdeki başarı çıtasını yükseltecek çalışmalarımız son yıllarda hız kazanmıştı. Bizler güçlü bir ülkenin yolunun eğitimden geçtiğini biliyoruz. Bu anlayışla kentimizin eğitim kalitesini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın başarısı da çalışma şevkimizi arttırıyor." dedi.

Her alanda eğitimli, donanımlı bireyler yetiştirmenin ülkemizin geleceği adına bir umut olduğunu dile getiren Vali Elban, "Her çocuğumuzun en güzel şekilde yetişmesi, geleceğimiz adına büyük bir kazanımdır. Tüm evlatlarımızın bilimle döşenen yolları, bahtları gibi açık olsun. Bizler her daim tüm imkanlarımızla evlatlarımızın yanında olacağız." dedi.

Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: LGS'DE, 500, TAM, PUAN, ALAN, ÖĞRENCİLERDEN, VALİ, ELBAN'A, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı