301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Şubat 2022 - Perşembe 23:04 Bu haber 343 kez okundu
 
MAHMUT ERASLAN: "ELEKTRİK VE AKARYAKIT ZAMLARI GERİ ALINSIN"
MAHMUT ERASLAN: "ELEKTRİK VE AKARYAKIT ZAMLARI GERİ ALINSIN"
AKTUALİTE Haberi


Geçtiğimiz hafta sonu genel kurulunu yaparak yeni yönetimiyle devam eden Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) ilk yönetim kurulu toplantısını Adana İHH hizmet binasında gerçekleştirdi.

Toplantının ilk bölümünde görev bölümü yapıldı. Buna göre Mahmut Eraslan’ın Başkan olduğu ASİM yönetiminde Mehmet Coşkun Başkanvekili, Orhan Erkuş Sekreter, Sinan Konuk Koordinatör, Naci Kazan Danışman, Semih Özen Muhasebe, Ali Şimşek Genç ASİM, Kurtuluş Kılınç da basından sorumlu Başkan yardımcısı olarak görev aldı. Ayrıca Yalçın Çelik, Mustafa Uslu ve Şeyhmus Özgün de Denetleme Kurulu’nda yer aldı.

Toplantıda gündeme dair meseleler de değerlendirildi. Özellikle geçtiğimiz yılın ortalarından bu yana yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonrasında 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle hayata geçirilen zamlar ile milli ve manevi değerlerimize yönelik hakaretler ASİM yönetiminin gündemindeydi.

Toplantının ardından bir açıklama yapan ASİM Başkanı Mahmut Eraslan; "Yılın ilk günü ile birlikte hayatımıza giren zamlar milletimizin belini bükmüştür. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarındaki artışlarla birlikte akaryakıt ürünlerine de haftada iki kez zam yapılmaya devam edilmektedir. Akaryakıta gelen her zam milletimizin sırtına yeni bir yük demektir. Bu zamların bir an önce geri çekilmesini istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir şarkıcının Hz. Adem ve Hz. Havva’ya yönelik hakaret sözlerinin ardından CHP’li ve HDP’li milletvekillerinin de İslam dininin kutsallarına hakaret ettiğini söyleyen Eraslan; "Bu açıklamaları kabul etmemiz mümkün değildir. İslam değerlerine hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Bizler sadece İslam dinine yönelik değil herhangi bir inanışa sahip kişilere de hakaret edilmesine tepki gösteriyor, kabul etmiyoruz. Dinimize hakaret eden bu insanların milletvekilliklerini düşürmek yetmez en ağır şekilde cezalandırılmaları da gerekir" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MAHMUT, ERASLAN:, "ELEKTRİK, VE, AKARYAKIT, ZAMLARI, GERİ, ALINSIN",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı