301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 22:20 Bu haber 499 kez okundu
 
Meral Akşener Adana'da
Meral Akşener Adana'da
SİYASET Haberi


 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Haziran Pazartesi günü Adana’ya gelecek.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 14 Haziran Pazartesi günü Adana’ya gelecek olan Genel Başkan Meral Akşener’i  Adana teşkilatları ile en iyi bir şekilde karşılamaya hazır olduklarını söyledi.  Boyvadaoğlu  İl ve İlçe teşkilatları olarak günler öncesinden  bu karşılamaya yoğunlaştıklarını ve tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

İyi Parti Genel Başkan  Meral Akşener’in  20 Ocak 2020' tarihinden beri, Antalya'dan başlayarak ziyaretlerini sürdürdüğünü, bu süre zarfında 33 il ve 140 ilçeyi ziyaret ettiğini, İl  il, ilçe, ilçe gezen Genel Başkan Meral Akşener’in  vatandaşın dertlerini dinleyip, çözüm üretilmesi gereken acil konuları meclise taşıyarak çözüm üretilmesini istediğini söyledi.

 Boyvadaoğlu; “Adana programını Sayın Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde başlatıp bitirmek  en büyük arzumuzdur. 14 Haziran Pazartesi günü Saat 11 de Mola tesislerinde Sayın Genel Başkanımızı  karşılayarak Adana gezimize başlayacağız. İmamoglu ve Kozan ziyaretlerini yaparak  esnafların sorunlarını dinleyeceğiz. Gezi programına çalışmalarına destek veren  il ve ilçe teşkilatlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı  teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Meral, Akşener, Adana'da,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı