301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Mayıs 2021 - Pazartesi 19:09 Bu haber 445 kez okundu
 
Milli Antrenörden, Başkan Akay’a övgü ve teşekkür
Milli Antrenörden, Başkan Akay’a övgü ve teşekkür
SPOR Haberi


Çukurova Teakwan-Do Spor Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Can Gen, Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay’ın, Seyhan’ı, Spor vadisi yapmaya kararlı olduğunu ifade ederek spora verdiği destekten dolayı da teşekkür etti

 

NAKDİ YARDIM CANSUYU OLDU

Seyhan Belediye Başkanı Akif   Kemal Akay’ın, spora ve sporcuya verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini belirten Çukurova Teakwan-Do Spor Kulüp Başkanı ve Milli Antrenör Can Gen, “ Spor bilgisi çok fazla olan Başkanımız ilk iki yıl zarfı içerisinde imkanlar dahilinde spor ve sporcudan desteğini esirgemedi. Pandemi nedeniyle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız süreçte nakdi yardımı bizler için cansuyu olmuştur. Önümüzdeki süreçte de desteğinin devam edeceğine olan inancımız yüksektir”

 

SALONLARIMIZIN AÇILMASINI UMUTLA BEKLİYORUZ

Çukurova Teakwan-Do Spor Kulübü olarak öncelikli hedeflerinin,Türk sporuna ahlaklı ve başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Can Gen, “ Pandemi nedeniyle çalışma salonlarımızı kapatarak antremanlarımıza ara vermiş bulunmaktayız. En yakın zaman zarfı içerisinde salonlarımızın açılarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi umut ediyoruz. Antremanların başlamasıyla birlikte sporcu kadromuzunda her geçen gün fazlalaşacağını umut ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Milli, Antrenörden,, Başkan, Akay’a, övgü, ve, teşekkür,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı