301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ocak 2022 - Pazartesi 20:33 Bu haber 373 kez okundu
 
Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde yeni dönem
Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde yeni dönem
AKTUALİTE Haberi


TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanlığı’na Sedat Gül seçildi.

İki listenin yarıştığı Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin 17. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 600’e yakın üye mimarın oy kullandığı seçimlerde Kolektif Mimarlar Grubu’nun adayı Mimar Sedat Gül ile Açık Mimarlık Topluluğu’nun adayı Eren Tümer’in listeleri yarışırken, Mimarlar Odası Adana Şube Başkanlığı’na Sedat Gül seçildi.

Seçimi kazanan Sedat Gül, demokratik bir çerçevede gerçekleşen seçimlerde kazananın oda ve mimarlar olduğunu söyledi. Gül, yeni dönemde çağın gereklerine uygun olarak dijital ve yüz yüze olmakla birlikte kolektif ve katılımcı bir süreç izleyeceklerini belirterek, “Yönetim süreçleri ve karar mekanizmalarında genç mimarlar söz sahibi olacak. Önceliğimiz katılımcılık ve çoğulculuğu sağlamak. Oda içerisinde ve dışarısında mimarların sorununa aidiyetle yaklaşan, kent sorunlarına hem mimarlar hem de kentli hakları perspektifinden bakan bir süreç izleyeceğiz. Bizleri destekleyen tüm meslektaşlarımıza ve önceki dönem yönetimimize odamıza katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sedat Gül’ün başkanlığını yaptığı yönetim kurulunda ise şu isimler yer alıyor:

“Kamuran Pekçetin, Serhat Çalık, Cansu Güneşer, Canan Sarı, Eren Tümer ve Kasım Çelik.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mimarlar, Odası, Adana, Şubesi’nde, yeni, dönem,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı