301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Şubat 2021 - Pazar 19:13 Bu haber 531 kez okundu
 
MSP’LER İÇİN KOLAYLAŞTIRILMIŞ GÜVENLİK YÖNETİMİ ÇAĞI BAŞLIYOR
MSP’LER İÇİN KOLAYLAŞTIRILMIŞ GÜVENLİK YÖNETİMİ ÇAĞI BAŞLIYOR
TEKNOLOJİ Haberi


Yönetilen hizmet sağlayıcıları (MSP) için WatchGuard Cloud'u ideal güvenlik platformu yapan bir dizi yeni özelliği duyuran WatchGuard Technologies, sıfır güven yaklaşımını basitleştirirken, güvenlik hizmetlerini birleştiriyor ve MSP’ler için dağıtım yeteneklerini daha kolay hale getiriyor.

 

Ağ güvenliği ve zekası, çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA), gelişmiş uç nokta koruması ve güvenli Wi-Fi alanlarında dünya lideri olan WatchGuard Technologies, yönetilen hizmet sağlayıcıları (MSP) için WatchGuard Cloud'u ideal güvenlik platformu yapan bir dizi yeni özelliği duyurdu. MSP'ler, ağ güvenliği, gelişmiş tehdit algılama, MFA ve daha fazlasını sağlamak ve yönetmek için yeni tek bir merkezi arabirimle hızlı, verimli ve karlı büyüme sağlarken kolaylaştırılmış müşteri yönetiminden yararlanacak.

 

Zorlu Yönetim Görevlerini En Aza İndiriyor, Üretkenliği ve Karlılığı Artırıyor

WatchGuard Cloud’un sektör lideri merkezi güvenlik görünürlüğü üzerine kurulu MSP'ye özgü yönetim arabirimi ve gelişmiş yönetici raporlaması, en son sürüm WatchGuard’ın ThreatSync özelliklerini, gelişmiş Firebox politika yönetimi özelliklerini ve sıfır güven sağlayan kimlik doğrulama politikalarını içeriyor. WatchGuard Cloud ile MSP'ler, birçok abone hesabında kolay, tekrarlanabilir güvenlik dağıtımları için ilke şablonları oluşturabiliyor. Platform, Firebox güvenlik ortamlarını ve AuthPoint MFA dağıtımlarını tek bir ekrandan yönetmeyi ve raporlamayı kolaylaştırırken sezgisel ara yüzü, MSP'lerin zorlu yönetim görevlerini en aza indirmesine, üretkenliği ve karlılığı en üst düzeye çıkarmasına yardımcı oluyor.

 

“Vizyonumuz Her Zaman MSP’lerin İş Yapış Şekillerini Doğrudan Desteklemek”

"WatchGuard Cloud vizyonumuz her zaman, MSP'lerin iş yapma şeklini doğrudan destekleyen ve iş ortaklarımız için güvenlik tarafının her yönünü kolaylaştıran güçlü, bulutta barındırılan bir güvenlik platformu oluşturmak olmuştur.” ifadesinde bulunan WatchGuard Ürün Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Andrew Young, “En son sürüm, güvenlik dağıtımlarına, yönetimine ve raporlamaya yeni kolaylık, esneklik ve ölçeklenebilirlik düzeyleri getiriyor. WatchGuard Cloud’un devam eden gelişimi, MSP'lerin portföylerine güvenlik katması için giriş engelini azaltıyor ve güvenlik kanalı için tercih edilen yönetim platformu olarak sağlamlaştırıyor." açıklamasında bulundu.

 

WatchGuard Cloud Platformu 3 Önemli Güncelleme ile Geliyor

1. Gelişmiş Ağ Güvenliği Politikası Yönetimi: WatchGuard Cloud, içerik tarama, ağ incelemesi, içerik filtreleme ve diğer hizmetleri geniş ölçekte dağıtmak için tek tıklamayla güvenlik hizmeti uygulamaları ve önceden yapılandırılmış ilkelerle politika oluşturma ve yönetimini çocuk oyuncağı haline getiriyor. WatchGuard Cloud politika şablonları, birden çok katman ve kiracıdaki cihazlara yapılandırmalar uygulayabilir, böylece MSP'lerin hızlı bir şekilde yeni müşterilere katılmasını, grup ve şirket politikalarıyla dağıtımları ölçeklendirmesini sağlıyor. Ek olarak WatchGuard’ın politika oluşturmaya yönelik yenilikçi yaklaşımı, MSP'lerin yönetmesi gereken kuralların sayısını da azaltıyor. Bu, kural değişikliklerinin uygulanmasını ve yapılandırmaları denetlemeyi daha hızlı ve daha kolay hale getirirken, hata yapma şansını da en aza indiriyor.

 

2. Kolaylaştırılmış Sıfır Güven Yaklaşımı İçin Risk Tabanlı MFA: Risk tabanlı kimlik doğrulamayı etkinleştirmek, kuruluşların sıfır güven yaklaşımını benimserken atmaları gereken önemli bir adımdır. WatchGuard Cloud'daki yeni AuthPoint risk çerçevesi politikaları, kullanıcıları ve cihazları risk düzeyine göre yapılandırmak için özelleştirilebiliyor ve esnek kurallar sağlayarak kimlik yönetimi yeteneklerini iyileştiriyor. Merkezi yönetim ve WatchGuard Cloud aracılığıyla tekrarlanabilir, ölçeklenebilir politika uygulamasıyla MSP'ler, harici tehditleri önlemek ve içeriden olası veri sızıntılarını engellemek için birden fazla müşteri dağıtımında sıfır güvenlikle kimlik doğrulama politikalarını kolayca yönetebilir ve daha fazlasını yapabilir. Günümüzde risk çerçevesi ağ konumu politikalarını içeriyor ancak WatchGuard, 2021 ve sonrasında coğrafi sınırlama ve ilişkili zaman politikaları gibi ek risk politikalarını da hızla hizmete dahil edecek.

 

3. Yerleşik Uçtan Uca Tehdit Analizi: Platform, tehdit istihbaratını, korelasyonu ve puanlamayı ağdan kullanıcıya tüm WatchGuard güvenlik yığınında birleştirmek için ThreatSync hizmetini kullanıyor. WatchGuard’ın bulut tabanlı telemetrisi, ağa yönelik saldırılara karşı uç noktaları ve otomatik iyileştirme için uç noktalara ve belirli kullanıcılara yönelik saldırılara karşı WatchGuard Firebox cihazlarını uyarıyor.

 

Sıfır Güven Yaklaşımının Temeli Güçlü Kimlik Doğrulama

"Güçlü kimlik doğrulama her zaman güvenliğin temel bir bileşeni olmuştur ve bugün büyüyen sıfır güven hareketinin temel ilkesini temsil etmektedir. Her kuruluş, yalnızca güçlü değil aynı zamanda sezgisel ve yönetilmesi ölçeklenebilir olan MFA korumasına ihtiyaç duyar." açıklamasında bulunan WatchGuard Kimlik Doğrulama Direktörü Alex Cagnoni, "WatchGuard Cloud içinde kimlik doğrulamasını yönetmeye yönelik bu kolaylaştırılmış yaklaşım, MFA'yı AuthPoint ile daha güvenli, etkili ve daha kolay yönetmeye yönelik sürekli yatırımımızın en son örneğidir." ifadesinde bulundu.

 

WatchGuard Cloud’un Farkı Temelde Basitlik ve Kullanım Kolaylığı

WatchGuard Cloud, tek bir yönetim platformunda tam entegre ağ güvenliği, MFA ve tehdit istihbaratı sunuyor. Pek çok alternatif çözümün aksine, temelde basitlik ve kullanım kolaylığı ile sıfırdan inşa edilmiştir. WatchGuard’ın RapidDeploy bulut tabanlı yapılandırma aracı, kullanıcılara yeni güvenlik ortamlarını kolayca kurmaları için geliştirilmiş, el değmeyen bir yöntem sağlıyor. Platform ayrıca, MSP'lerin sınırsız sayıda müşteri hesabını kolaylıkla oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanıyan gerçek çok katmanlı, çok kiracılı yönetim yeteneklerini de iletiyor. 100'den fazla özelleştirilebilir gösterge tablosu ve raporla MSP'lerin müşteri paydaşlarına değer göstermesine yardımcı olurken, kullanıcıların beyaz etiketli WatchGuard hizmetlerinden yararlanabilecekleri özel markalama seçeneklerini sunuyor.

"WatchGuard Cloud platformundan ve WatchGuard'ın sunduğu yeni konsolide güvenlik ve yönetim yeteneklerinden inanılmaz derecede etkilendik. Bu kolay ve bulut tabanlı yaklaşım, müşterilerimize güvenlik sağlama şeklimizi temelden değiştirebilir." açıklamasında bulunan Iconic IT Teknoloji ve Güvenlik Direktörü Matt Lee, "Tek bir pencere aracılığıyla kapsamlı güvenlik dağıtımı, yönetimi ve raporlama, bu pazarda önemli bir farklılaştırıcıdır ve bu da daha iyi hizmet vermemize ve mevcut müşterilerimizi korumamıza, yeni müşteriler kazanmamıza ve işimizi büyütmemize yardımcı olabilir." yorumunda bulundu.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: MSP’LER, İÇİN, KOLAYLAŞTIRILMIŞ, GÜVENLİK, YÖNETİMİ, ÇAĞI, BAŞLIYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı